Home GÜNCEL AKKUŞ, “ADEM VURAL” TEPKİLERİNE SON NOKTAYI KOYDU

AKKUŞ, “ADEM VURAL” TEPKİLERİNE SON NOKTAYI KOYDU

- Guncellenme Tarihi: 24 Eylül 2018 14:32
3 min read
AKKUŞ, “ADEM VURAL” TEPKİLERİNE SON NOKTAYI KOYDU için yorumlar kapalı
0

AKKUŞ, ADEM VURAL TEPKİLERİNE SON NOKTAYI KOYDU.

Birkaç gündür Bursa gündemine bomba gibi düşen, birçok CHP’linin tepkisine neden olan adem Vural isminin büyükşehir için yapılan anketlerde geçmesi konusunu ilk ağızdan dinlemek istedik. Konuyu İl Başkanı Hüseyin Akkuş’a sorduk.

Akkuş; “Adem Vural tepki alabilir, Vural daha önce de aramızda konuşulmuş, tartışılmıştır, bu yeni bir şey değil. Geçmiş dönemlerde de Adem Vural ismi Bursa kamuoyunda konuşuldu tartışıldı. Adem Vural halka sorulabilir, geçmiş dönemlerde de sorduk ve karşılığını aldık. Bizden kesin aday gösterilecek gibi bir intibahın olması doğru değil, çünkü biz sadece Adem Vural’ı sormuyoruz, Ak Partilileri de, MHP’lileri de diğerlerini de soruyoruz. Aday olabilecek herkesi bizim görüş alanımızın içerisinde değerlendirebiliriz.

Bu talebin Adem Vural’dan gelip geldiğini sorduğumuzda ise; Akkuş, Adem Vural’ın 1975’den beri arkadaşı olduğunu, spor camiasında da ortaklaştığı, görev aldığı süre içerisinde de bir araya geldiği, hala görüştüğü bir arkadaşı olduğunu dile getirdi. Akkuş sözlerine şöyle devam etti: “Herhangi bir taraftan gelen bir talep yok, biz de bunu böyle değerlendirmiyoruz. Örneğin Mudanya’da Erol Demirhisar da, Ahmet Murat Ünal da hakla soruluyor. Biz Bursa’ın bütününü görmek istiyoruz, kamuoyunda ismi bilinen geçen tüm arkadaşlarımızı soruyoruz.”

20 yılı aşkın futbol hakemliği geçmişi olan ve bir dönem Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği ile İl Hakem Kurulu Başkanlığı yapan Adem VURAL, Sosyal Güvenlik Kurumu Bursa İl Müdür Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu. Vural 2017 Ocak ayından beri BUSKİ Genel Müdür Yardımcılığı BUSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı olarak görev yapıyor.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…