Home GÜNCEL Fehim Çaptık: “Mudanya olarak şaşkınız.!”

Fehim Çaptık: “Mudanya olarak şaşkınız.!”

- Guncellenme Tarihi: 26 Temmuz 2018 12:57
4 min read
Fehim Çaptık: “Mudanya olarak şaşkınız.!” için yorumlar kapalı
0
İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık, yaptığı yazılı basın açıklamasında Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’ın basın önünde yapmış oldukları açıklamaları şaşkınlıkla izlediklerini ve Mudanyalı vatandaşlar olarak şaşkın olduklarını dile getirdi. Çaptık, hizmet bekleyen hemşerilerin kimden hizmet alacağına şaşırıyoruz dedi.
Çaptık şunları kaydetti: “Sayın Aktaş açıklamalarında Mudanya’nın trafik sorununu çözeceğini belirtiyor. İYİ Parti olarak sorunun değil her zaman çözümün yanındayız. Aklımızdaki soru işaretlerini de unutmadan hatırlatmak isterim. Otopark sorununu çözeceğiz diyordunuz Sayın Aktaş? Dolgu alanında ücretsiz olarak kullanılan otopark alanını Burpark’a bağladınız ek gelir sağlayarak çözdünüz. Eğer belediyecilik anlayışınız bulduğunuz boş alanları düzenleme yapıp vatandaş hizmetine ücretli olarak işletmek ise vatandaşlarımıza bedel ödetmektir.
Sahil projesinin bitmesini 4 yıl bekledik.! Sonuç olarak sahil projesi bitti. Kullanılan ucuz malzeme sahilin açılışından bir ay sonra yeniden sökülüp yapıldı. Bu bedel yine vatandaşımızdan karşılandı.
Yarın trafik sorunu yine buna benzer yaptık oldu mantığı ile çözmeye kalkmamanız da yarar var sayın Aktaş.
Mudanya yıllardır hep mağdur. Hizmet konusunda hep sıkıntıları var. Yaz aylarında bitmeyen alt yapı çalışmalarına nedense hep yenisi ekleniyor. Bu çalışmaların son bulmasını bekliyoruz.
Siyasette dişli çark uyumundan bahsetmişken geçtiğimiz dönem Mudanya Belediyesi Ak Parti yönetiminde dişli çark modelini niye uygulayamadı sayın Aktaş? Mudanya Belediyesinin bir önceki yönetim şeklini de Mudanya iyi biliyor. Hafızalarımızdan silinmesi zordur. Bu dönemi de iyi biliyor, yaşayıp görüyoruz.
Mudanyalı hemşerilerimizin yaptım oldu mantığı ile değil sorumluluk bilinciyle vatandaşın sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda huzurunu sağlayacak hizmetlere ihtiyacı var. Mudanyalı sadece hizmet istiyor.
Sayın Başkanlar sizlerin ağız dalaşınızdan sadece Mudanya ve Mudanyalılar zarar göreceğini hatırlatıyorum.
Mudanyalı hemşerilerimiz ile birlikte yapılan açıklamaları şaşkınlık içinde izliyoruz”
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…