Home GÜNCEL ‘‘Mudanya için terimizin son damlasına kadar çalışmaya devam edeceğiz’’

‘‘Mudanya için terimizin son damlasına kadar çalışmaya devam edeceğiz’’

- Guncellenme Tarihi: 12 Temmuz 2018 11:36
2 min read
‘‘Mudanya için terimizin son damlasına kadar çalışmaya devam edeceğiz’’ için yorumlar kapalı
0

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, AK Parti mahalle başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. 

24 Haziran seçimleri sonrası mahalle başkanlarıyla ilçe binasında bir araya gelen Dr. Ahmet Murat Ünal, mahalle başkanlarının taleplerini dinleyip mahallelerinde olan sorunları tek tek not aldı. Seçimlerin Mudanya ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyen Ünal, seçimlerden hemen sonra, yeniden Mudanya’ya ve Mudanya halkına hizmet için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti’nin yalnızca seçimlerden seçimlere hizmet etmediğini, yılın 365 günü Mudanya’ya hizmet için canla başla çalıştıklarını belirten Ünal, ‘‘Bizim tek sevdamız var, o da Mudanya. Biz, her zaman olduğu gibi bundan sonra da Mudanya’ya ve halkımıza hizmet etmek için terimizin son damlasına kadar çalışmaya, halkımızın her zaman yanında olup sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz. Çünkü biz Mudanya halkının hizmetkarıyız.’’ diye konuştu. Talep ve sorunlarını ileten mahalle başkanlarına teşekkür eden Dr. Ahmet Murat Ünal, kısa bir süre sonra, Mudanya’da her mahalleyi ziyaret ederek seçimlerden dolayı Mudanya halkına teşekkür turuna çıkacaklarını söyledi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Biz Gençlerimize Güveniyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gen…