Home GÜNCEL Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol takımından Türkiye Şampiyonluğu

Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol takımından Türkiye Şampiyonluğu

- Guncellenme Tarihi: 27 Haziran 2018 17:14
5 min read
Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol takımından Türkiye Şampiyonluğu için yorumlar kapalı
0

Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımının 2017-2018 Hentbol Türkiye K.Bayanlar Şampiyonluğunu elde etmesi sebebiyle Mudanya Jandarma Sosyal Tesislerinde Kaymakamlık tarafından şampiyonluk kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, İl Spor Müdürü Doç Dr. Süleyman Şahin, Jandarma İlçe Komutanı Samet Ali Kılıçoğlu, Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, Eski Milli Eğitim İlçe Müdürü Osman Şeker, sporcular, antrenörler ve basın mensupları katıldı. Kahvaltı sonrası toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti. Fotoğraf çekiminin ardından plaket takdimi gerçekleşti. Şampiyon olan öğrencilere ise hediyeler verildi.

Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Torun katılım sağlayan herkese  teşekkürlerini ileterek sözlerine başladı. Şampiyonluk kahvaltımıza hepiniz hoş geldiniz diyen Torun, “Genç kızlarımızın hepsi, Mudanya’nın kendi içerisinden yetiştirdiği, Mudanya İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde Mudanya Gençlik  Hizmetleri Spor Kulübünde hentbola başlayan kardeşlerimizdir. Bu genç kızlarımız 20187-2018 öğretim yılı içerisinde 380 okulun katıldığı okullar Türkiye Şampiyonluğunda finali oynayarak Türkiye Şampiyonu oldular. Aynı zamanda 2018 yılı Türkiye Hentbol Federasyonunun faaliyeti olan Kulüpler Arası Hentbol Şampiyonasında birinci oldular. Bu kızlarımız bir yılda 3 Türkiye Şampiyonluğu kazandılar. Ben kızlarımızın bu başarılarını elde etmelerinde yardımcı olan Merve hocamıza, Emre hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kardeşlerimiz umarız liseler arasında Dünya Şampiyonluğu kupasını bizlere kazandırırlar. Asıl hedefimiz bu. Şimdiden hepsini başarılar diliyoruz. Buradan sayın Kaymakamımıza, Sayın İl Müdürümüze ve Belediye Başkanımıza bize yardımlarından ötürü teşekkür ediyorum, sporun yanında olduğunu gösterdiler” şeklinde konuştu.

“Öğrencilerimiz hem derslerinde hem spor hayatlarında başarılı”

Türkiye Şampiyonluğunu elde eden öğrencileri tebrik ediyorum diyerek sözlerine başlayan Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, “Bu başarılarından ötürü öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu şampiyonlukta maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bir istişare ve birlik, beraberlik içerisinde güzel şeyler yapıyorlar. Daha güzel şeyler yapacaklarına, daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Hepsi pırıl pırıl. Hem derslerinde başarılar hem spor hayatlarında önemli dereceler alıyorlar. Ben tekrar hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…