Home GÜNCEL Çavuşoğlu Mudanya’dan bombaladı!

Çavuşoğlu Mudanya’dan bombaladı!

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2018 10:23
6 min read
Çavuşoğlu Mudanya’dan bombaladı! için yorumlar kapalı
0

Ak Parti Meclis Üyesi Fatih Pulat seçim öncesinde partilileri kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltıya Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekili Bennur Karaburun, Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, Mudanya eski Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Ak Parti üyeleri ve basın mensupları katıldı. Sponsorluğunu Fatih Pulat’ın üstlendiği kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ak Parti Meclis Üyesi Fatih Pulat seçim öncesinde partilileri kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltının sponsorluğunu üstlenen  Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Pulat, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini ileterek, “Güçlü Meclis, güçlü millet, güçlü Türkiye adına çıktığımız bu yolda bugün hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki seçim gerçekten çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sandıktan en iyi sonucu çıkarmayı istiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“İnancımız ve umudumuz tam”

Kahvaltıya katılım sağlayan Mudanya Belediyesi eski Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Türkiye’nin her yönüyle başarılı, güçlü olmasını dilediklerinin belirterek, “Allah ülkemizi korusun, başarılara ulaştırsın. İnancımız ve umudumuz tam. Mudanya’da yapmış olduğum 20 yıllık Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyeliği ile ilgili hizmet verebildiysem, insanları mutlu edebildiysem ne mutlu bana. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

“Güçlü Türkiye için Erdoğan’ı destekleyeceğiz”

Milletvekili Bennur Karaburun ise yaptığı konuşmasında öncelikle Fatih Pulat’a emeklerinden ötürü teşekkürlerini ifade ederek, “Bir seçim arifesindeyiz. Biz her zaman PKK’nın siyasi ayağının HDP olduğunu vurguluyoruz. CHP ise HDP ile kol kola hareket ediyor. Bunun yanında İYİ Parti diye bir parti doğdu. Onlarında ne olduğu, kimden destek gördükleri ortada. Ben inanıyorum ki güçlü Türkiye için, güçlü Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, güçlü meclis için de değerli partili arkadaşlarımızı destekleyeceğiz.  İnşallah 25 Haziran sabahında hepimiz bir kez daha bayram yapacağız. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte koşacağız” şeklinde konuştu.

“Türkiye siyasi tarihi bakımdan en önemli seçime gidiyor”

Son olarak söz alan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye’nin siyasi tarihi bakımından en önemli seçimlerinden birini gittiğini vurgulayarak, “Türkiye yeni dönemde, kalkınmış, gelişmiş bir ülke olarak yol mu alacak yoksa yıllardır sağlanan kazanımlarını heba mı edecek. Şu an bu noktadayız. Siz sandıkta hangi tarafa yöneliyorsanız, Mudanya da o yöne doğru yöneliyor. Mudanyalı kardeşlerimizin her zaman desteğini almak istiyoruz. Bizim amacımız hiçbir zaman ötekileştirmek değil. Türkiye son dönemde üç buçuk kat büyüdü. Mudanya-Bursa yoluna, hastanelerimize, sağlıklı yaşam merkezimize, Mudanya’ya vizyon katan sahil bandına baksanız çabalarımızı daha net görürsünüz. Kin, nefret ve saygısızlıkla yönetim olmaz. Mudanya her kesimin bir arada yaşadığı bir yer. O yüzden Mudanya bizim için çok önemli. Bu ülkeye hizmet etmek için öncelikle milletinize bir sevdanız olması, bir hayaliniz olması, gençlere ümit vaat etmeniz lazım. Hepimiz bu ülkenin asli ve eşit fertleriyiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …