Home GÜNCEL Vali Küçük’ten Başkan Taban’a ziyaret

Vali Küçük’ten Başkan Taban’a ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 20 Haziran 2018 17:52
2 min read
Vali Küçük’ten Başkan Taban’a ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün İnegöl’e geldi. Vali Küçük, ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı da makamında ziyaret etti.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçe ziyaretlerine İnegöl’e yaptığı program ile devam etti. Bugün öğlen saatlerinde İnegöl’e gelen Vali Küçük, ilk olarak Kaymakam Ali Akça’yı İnegöl Kaymakamlığında ziyaret etti.

CADDE BOYUNCA VATANDAŞLARLA GÖRÜŞÜP SOHBET ETTİ
Kaymakamlık ziyaretinin ardından İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etmek üzere yola çıkan Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nuri Doğrul Caddesi üzerinde aracından inerek cadde boyunca esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Kaymakam Ali Akça ile Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin ile Sabri Günaydın’ın da eşlik ettiği Vali Küçük, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek İnegöl Belediyesi’ne kadar yürüdü.

Vali Küçük ile Kaymakam Akça, Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcıları ile birlikte daha sonra Belediye Başkanlığı makamında bir görüşme yaptı. İnegöl’e ilişkin istişarelerin yapıldığı ziyaretin ardından Bursa Valisi İzzettin küçük, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek üzere Belediye binasından ayrıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …