Home GÜNCEL Nilüfer Ak Parti’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Nilüfer Ak Parti’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 20 Haziran 2018 14:18
4 min read
Nilüfer Ak Parti’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor için yorumlar kapalı
0

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi, Nilüfer’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlçe’de vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen iki nokta mitinginde tam anlamıyla AK Parti rüzgârı esti. Nilüfer’de yapılan ev ziyaretleri, halkla buluşma ve nokta mitinglerinde kendilerine büyük teveccüh gösterildiğinin altını çizen AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, “Vatandaşlarımızın bizlere olan yoğun ilgisi 24 Haziran için bizleri daha da umutlandırıyor, halk güven ve istikrardan yana tavır koyuyor. Bizler, bu teveccühün zaferin habercisi olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye, tarihinin en kritik seçimi için 24 Haziran’da sandık başına gidecek. Bursa’nın her bölgesinde olduğu gibi Nilüfer’de de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Nilüfer’de iki ayrı nokta mitingi düzenleyen AK Parti, vatandaşların ilgisinden oldukça memnun. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, “Nilüfer, AK Parti’yi bağrına bastı ve 24 Haziran’da birlik, bolluk ve bereket için durmak yok, yola devam diyor” ifadelerini kullandı.

“Büyük bir zaferin arifesindeyiz.”

Çalı ve FSM Bulvarında gerçekleştirilen nokta mitinglerini coşkulu bir kalabalıkla birlikte gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Ufuk Ay, “AK Parti olarak şuanda 24 Haziran’da yapılacak seçimlere kitlenmiş durumdayız. Bu bağlamda Nilüfer’de ziyaret etmedik mahalle, sıkmadık el bırakmadık. Önümüzde çok kısa bir süre kaldı, Allah’ın izniyle bu Pazar günü bu millet yeni bir şahlanış destanı yazacak. Sahadan gördüklerimiz ve aldığımız geri bildirimler bunu ispatlıyor. Nilüfer’de de durum aynı, vatandaşlarımız son 16 yılda ülkemizin elde ettiği kazanımların farkında ve ‘Yaparsa Yine AK Parti Yapar’ diyor. Milletçe çok büyük bir zaferin arifesindeyiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …