Home GÜNCEL Cemil Aydın’dan Doğanbey önergesi

Cemil Aydın’dan Doğanbey önergesi

- Guncellenme Tarihi: 19 Haziran 2018 12:57
2 min read
Cemil Aydın’dan Doğanbey önergesi için yorumlar kapalı
0

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesinde ticaret merkezi olarak ayrılan, mülkiyeti Toki’ye ait olan 16.200 metrekarelik arazinin ticaret alanına dönüştürülmesi ya da sosyal donatı alanı olarak halka kazandırılması önerisinde bulundu.

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesindeki 16.200 metrekarelik arazinin verimli kullanımı için Meclise önerge sundu. Bu arazinin yıllardır boş olarak bekletildiğini dile getiren Cemil Aydın, arazinin plana uygun olarak ticaret alanına dönüştürülüp bölgedeki ekonomiye katkıda bulunmasını ya da beton yoğunluğunun çok fazla olduğu Doğanbey Kentsel Dönüşüm bölgesine sosyal donatı alanı veya park ve bahçe olarak kazandırılmasını istediklerini ifade etti.

Aydın, ayrıca “Millet Bahçesi  ve parklarının gündemi oluşturduğu bu günlerde Bursamızın bu fırsatı değerlendirip başta Yunuseli Havaalanı ve Yalova Yolu üzerindeki Orman Bölge Müdürlüğü arazilerini park, bahçe ve sosyal donatı alanları olarak kazanması MHP Osmangazi Belediye Meclis Grubu olarak  öneri ve dileğimizdir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …