Home GÜNCEL Sadettin Cangül: “Ülkemiz için daha iyi projeler yapılacak”

Sadettin Cangül: “Ülkemiz için daha iyi projeler yapılacak”

- Guncellenme Tarihi: 8 Haziran 2018 17:27
2 min read
Sadettin Cangül: “Ülkemiz için daha iyi projeler yapılacak” için yorumlar kapalı
0

24 Haziranda yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Sadettin Cangül, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaretlerine, Osmangazi İlçesi Şehabettin Paşa Mahallesinde başlayan Sadettin Cangül, mahalle sakinleri ve esnaf ile bir araya geldi. Cangül, “Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyerek çözümü ile ilgili istişareler yapıyoruz. İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra konuları daha yakından irdeleyerek çözümlerini bulacağız” şeklinde konuştu.

Sonrasında Osmangazi Belediyesi İntizam Mahalle Muhtarlığına ziyaret gerçekleştiren Sadettin Cangül, İntizam Mahalle Muhtarı Sami Güceyü ile görüştü.Programının devamında Cangül, İntizam Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştirdikten sonra, Osmangazi Belediyesi Altıparmak Muhtarlığını ziyaret etti. Muhtar Mevhiba Rahşan Aslantaş ile Altıparmak Mahallesi’nin son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Son olarak, Mudanya İlçesi Çekrice köyünde İftar programına katılan Sadettin Cangül, “25 Haziran sabahı Türkiye,  ekonomik ve sosyolojik olarak rahatlamış bir şekilde yoluna devam edecek. AK Parti, güçlü bir grup kurup İnşallah ülkemiz için daha iyi projeler yapacak” ifadelerini kullandı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…