Home GÜNCEL Gemlik Belediye ailesi iftarda buluştu

Gemlik Belediye ailesi iftarda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 8 Haziran 2018 15:10
4 min read
Gemlik Belediye ailesi iftarda buluştu için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar programında belediye personeli ve aileleri ile bir araya geldi.

Gemlik Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen personel iftarı bu yıl da Sosyal Yaşam Merkezi bahçesinde yapıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve eşi Suzan Yılmaz ile birlikte katıldığı iftar programında Başkan Yılmaz masaları tek tek gezerek personel ve aileleri ile görüştü.

Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erolu’un yanı sıra birim amirleri, personel eş ve çocuklarıyla birlikte yaklaşık 850 kişinin katıldığı iftar sofrasında Başkan Refik Yılmaz, orucunu personeliyle birlikte açtı.

İftar programında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her hafta ya bir temel atma ya da bir açılış gerçekleştirerek Gemlik’in tarihinin en verimli çağlarını sizlerle beraber yaşıyoruz” dedi. “Yaşadığımız şehri güzelleştirmek her birimizin görevi” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Bu güzel şehre, bu aziz millete hep beraber hizmet ediyoruz. Bize düşen bu milletin hayır duasını almaktır. Bu anlamda özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Milletimizin bizden beklentileri yüksek. Sadece Gemlik’le sınırlı kalmıyoruz. Gücümüzün yettiği kadar, elimizin ulaştığı kadar her ihtiyaç bölgesini görmek ve gözetmek zorundayız. Biz yılmadan ve usanmadan siz değerli mesai arkadaşlarımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Türkiye’nin birlik, beraberliği, kardeşlik ve bütünlüğü için de dua isteyen Başkan Yılmaz, “Bu ülkeyi bölüp, parçalamak isteyen iç ve dış düşmanlarımıza Cenabı Allah fırsat vermesin” diye konuştu.

Semazen Grubu’nun Sema gösterimi ile başlayan gecede sahne alan Bayram Büyükoruç çok sayıda seçkin eserini seslendirdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile de tasavvuf musikisi eserlerinde düet yapan Bayram Büyükoruç, Yılmaz’a teşekkür etti. Günün anısına çekilen fotoğraflar ile birlikte program sona erdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …