Home GÜNCEL Arif Çelenk: Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi arasına girdik

Arif Çelenk: Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi arasına girdik

- Guncellenme Tarihi: 8 Haziran 2018 15:05
2 min read
Arif Çelenk: Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi arasına girdik için yorumlar kapalı
0

AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayı Arif Çelenk, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Arif Çelenk, seçim kampanyasını Osmangazi İlçesi, Ahmet Paşa Mahallesi, Hoca Hasan Mahallesi ve Aktar Hüssam Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti. Çelenk, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, çat kapı gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle halkla buluştu.

Ziyaretlerin ardından Geçit Mahallesi’nde, Tokat Erbaalılar Derneği’nin düzenlediği iftar programına katılan Çelenk, burada Geçit Mahallesi Muhtarı Kahraman Balkaya, Tokat Erbaalılar Derneği Başkanı Vedat Balcı, STK temsilcileri ve Geçit halkıyla bir araya geldi.

Programda bir selamlama konuşması yapan Çelenk, Türkiye’nin son 16 yılda dünyanın en güçlü 20 ekonomisi arasına girdiğine dikkat çekerek, “Artık kendi silahlarımızı üretip, uzaya kendi uydumuzu gönderecek duruma geldik. Biz birlik beraberliğimizi koruduğumuz sürece hiçbir güç Türkiye’nin gelişmesine engel olamayacak. 24 Haziran seçimleri bu noktada büyük bir kırılma noktası olacak. Halkımızın desteğiyle bu eşik noktasını da güçlü bir şekilde atlayacağımıza olan güvenim tam” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…