Home GÜNCEL Ahmet Kılıç: Türkiye 24 Haziran sonrası ayağındaki prangalardan kurtulacak

Ahmet Kılıç: Türkiye 24 Haziran sonrası ayağındaki prangalardan kurtulacak

- Guncellenme Tarihi: 5 Haziran 2018 13:59
2 min read
Ahmet Kılıç: Türkiye 24 Haziran sonrası ayağındaki prangalardan kurtulacak için yorumlar kapalı
0

24 Haziran’daki kritik seçimler öncesinde AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ndeAK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Ahmet Kılıç, ekibi ile beraber Osmangazi İlçesi’nde çeşitli temaslarda bulundu.

Kılıç, ilk olarak Osmangazi İlçesi Alemdar Mahalle Muhtarlığına ziyaret gerçekleştirdi. Muhtar Abdullah Akay ile görüşen AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, sonrasında Alemdar Mahallesinde bir eve konuk oldu.

Alemdar mahallesi ziyareti sonrasında Sırameşeler mahallesinde de vatandaşlar ile bir araya gelen Kılıç, vatandaşlarla sohbet ederek onların isteklerini ve sorunlarını dinledi. İftar programı için Demirtaşpaşa Mahallesinde bulunan Bursa Rizeliler Derneği’ne giden Kılıç, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İftar programında, MHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Balsüzen de yer aldı.

Vatandaşın ilgisi ve samimiyetinden mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, 24 Haziran seçimlerine dair “24 Haziran sonrası Türkiye çok farklı bir konuma ulaşacak, ayağındaki prangalardan kurtulacak. Önünü daha net gören ülkemiz, Batılı emperyalist güçlere karşı sağlam bir duruşu bir kez daha göstermiş olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…