Home GÜNCEL Ahmet Kılıç: “Genç vekiller nesiller arası köprü olacak”

Ahmet Kılıç: “Genç vekiller nesiller arası köprü olacak”

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2018 16:18
5 min read
Ahmet Kılıç: “Genç vekiller nesiller arası köprü olacak” için yorumlar kapalı
0

AK Parti 27. Dönem Milletvekili seçimlerine hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyasının ikinci gününde, genç milletvekili adayları Ahmet Kılıç ve Arif Bekir Dangaç, Dikkaldırım ve Muradiye bölgelerinde ziyaretlerini sürdürdü.

Güne AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Kılıç ve Dangaç, sonrasında Dikkaldırım ve Muradiye Muhtarlarını makamlarında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Bölgenin genel durumu ve halkın ihtiyaçları hakkında bilgi alan vekiller sonrasında halk ziyaretlerine başladılar.

İLK ZİYARET KARAAĞAÇ MAHALLESİNE

İlk olarak, geçtiğimiz günlerde Nilüfer Deresi’nin taşmasıyla büyük bir felaket yaşayan Karaağaç mahallesini ziyaret eden vekiller, burada bölgedeki zararı yakından görme fırsatı bularak, mahallelilerin ihtiyaçlarını dinledi. Vekiller, sel felaketinin zararlarının en kısa sürede giderilmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söylediler.

Sonrasında bölge esnafını ziyaret eden Kılıç ve Dangaç, esnafa bereketli kazanç dileyerek, önümüzdeki seçimler için destek istediler. Ziyaretlerin ardından AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından, Merinos Tren Garı’nda düzenlenen iftar organizasyonuna katılan vekiller, burada AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez ve AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayı Sadettin Cangül ile bir araya geldi.

“TEK GÜVENCEMİZ HALKIMIZIN BİZE OLAN SEVGİSİ”

İftar organizasyonunun ardından Mihraplı Camii’ne giden Kılıç ve Dangaç burada Osmangazi Belediye Başkanı Osman Dündar’ın da katılımıyla vatandaşlarla bir araya gelerek, halkın gelecek dönemden beklenti ve arzularını dinlediler. AK Parti’nin gelecek seçimlerde daha da güçlenerek iktidara geleceğini dile getiren Kılıç, “Güçlü cumhurbaşkanı, güçlü meclis sloganıyla çıktığımız bu yolda tek güvencemiz halkımızın bize olan sevgisi ve inancı” dedi.

Kılıç, yeni dönemle birlikte çok sayıda genç milletvekilinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer alacağının altını çizerek, “Bu gençlik aşısı hem partimize bir dinamizm katacak, hem de gençlerin sesini mecliste daha da rahat duyurmasına sebep olacak. Biz genç milletvekili adayları olarak, eski nesillerin mirasını gençlere aktarmaya, genç nesillerin heyecanını eskilere anlatmaya geliyoruz” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİN YOLUNU AÇAN

AK Parti Milletvekili adaylarının en genci olduğuna dikkat çeken Arif Bekir Dangaç ise, “Biz gençlerin bu yolda önünü açan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Hükümeti ve milletvekillerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu müthiş heyecanı ve unutulmayacak deneyimi AK Parti Bursa ailesiyle beraber yaşamak benim için büyük bir gurur kaynağı. Bu tecrübe, gelecek dönemler için bana çok büyük şeyler katacak. Eminim ki bu tecrübeyle gelecek dönemde ülkeme, şehrime ve partime daha da faydalı olacak işlere hep beraber imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Adaylar, sahura kadar esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulunarak günü tamamladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …