Home GÜNCEL Ak Parti Gençlik Kollarından ‘İftara 5 Kala’projesi

Ak Parti Gençlik Kollarından ‘İftara 5 Kala’projesi

- Guncellenme Tarihi: 24 Mayıs 2018 10:33
2 min read
Ak Parti Gençlik Kollarından ‘İftara 5 Kala’projesi için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, her yıl  Ramazan Ayı’nda yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan “İftara 5 Kala” etkinliğini bu sene de ilçe Gençlik kolları ile birlikte kapsamlı şekilde başlattı.

Hayata geçirilen proje ile uzun ve yorucu bir günün ardından iftara evlerine yetişmekte zorlanan vatandaşlara trafik ışıklarında ve halkın yoğun olduğu yerlerde iftariyelik dağıtılıyor.

Ramazan Ayı boyunca yolda kalan ve iftarını vaktinde açamayan vatandaşlara hurma ve su ikramında bulunacaklarını belirten AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu.

“Bu etkinliğimizle birlikte iftara yetişemeyen yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza su ve hurma dağıtarak onlarla birebir iletişime geçiyoruz. Bu çalışmayı Peygamber Efendimizin, ‘Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından hiçbir eksilme olmaz’ hadisinden yola çıkarak başlattık.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın gençliğinde gençlik Kollarındaki çalışmalarında temelini attığı İnsanlara dokunup dertlerini dinlemek Düsturundan yola çıkarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Bu etkinliğimizde emeği geçen İl ve İlçe Gençlik Kolları teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…