Home GÜNCEL Hamidiye’de kardeşlik sofrası

Hamidiye’de kardeşlik sofrası

- Guncellenme Tarihi: 22 Mayıs 2018 16:14
5 min read
Hamidiye’de kardeşlik sofrası için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi, birlik, beraberlik ve rahmet ayı Ramazan’da düzenlediği geleneksel mahalle iftarlarıyla gönülleri buluşturuyor.

Mahalle kültürünü yeniden yaşatarak, vatandaşları Ramazan’ın manevi ikliminde bir sofra etrafında buluşturan Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilk iftar programını Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Ramazan’ın sevinci ve bereketinin birlikte paylaşıldığı iftar yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Esgin, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Erol Pektez, AK Parti teşkilatı üyeleri ile muhtarlar ve mahalleliler katıldı.

İftar öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Esgin ile birlikte tek tek masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

‘Soframız herkese açık’

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ramazan ayında güzellikleri çoğaltarak millet olmanın bilincini yaşadıklarını söyledi.

Mahalleli ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kurtulan; ” Birlik ve beraberliğimizi perçinleyen, sevgi ve muhabbeti iliklerimize kadar hissettiğimiz Ramazan-ı Şerif’i Mustafakemalpaşa’da dolu dolu yaşıyoruz. Bu sofralarda, bir tas çorbanın, bir somun ekmeğin dışında sevgiyi paylaşıyoruz. Acısından tatlısına kadar her zaman vatandaşlarımızın yanında olma gayreti içerisindeyiz. Bize millet olma bilincini kazandıran ecdadımıza minnet borçluyuz. Geleceğe de yine böyle hazırlanacağız. Kardeşliği, dayanışmayı ve birliği amaçladığımız iftarlarımızda vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Tüm yılın Ramazan bereketiyle geçmesini diliyorum ” dedi.

Esgin’den ‘hemşehrim’ vurgusu

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Esgin ise ‘hemşehrilerim’ diye seslendiği konuşmasında, katıldığı ilk iftar programında Mustafakemalpaşa’da olmaktan memnun olduğunu dile getirdi.

Esgin; “ Tepecikli ve Mustafakemalpaşalı bir kardeşiniz olarak burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın tensibiyle Bursa’dan 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı olarak halkımıza hizmet etmek için yola çıktım. Bu, Cumhurbaşkanımızın Mustafakemalpaşa’ya verdiği önemi göstermektedir. İnşallah Bursa’ya ve Mustafakemalpaşa’ya hizmet etmek nasip olur. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Ramazan ayında vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı Mustafakemalpaşa Belediyesi Sokak İftarları programı şöyle;

25 Mayıs Cuma Lalaşahin Mahallesi,

28 Mayıs Pazartesi Orta Mahalle

04 Haziran Pazartesi Yalıntaş Mahallesi

06 Haziran Çarşamba Yunus Emre Mahallesi,

08 Haziran Cuma Fevzi Dede Mahallesi

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…