Home GÜNCEL Milli Atlet ASG’nin gururu olmaya devam ediyor

Milli Atlet ASG’nin gururu olmaya devam ediyor

- Guncellenme Tarihi: 18 Mayıs 2018 13:21
4 min read
Milli Atlet ASG’nin gururu olmaya devam ediyor için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin tek engelli Milli Atleti olan Nihat Demir, bugün gerçekleştirilecek. Helsinki City Maratonuna Özel Aritmi Sağlık Grubu sponsorluğunda katılacaktır.

İki yaşında geçirdiği çocuk felcinden sonra ayaklarını kullanamaz hale gelen ve hayata tekerlekli sandalye ile tutunan 40 yaşındaki Bursalı Milli Atlet Nihat Demir yine bir rekora koşmaya hazırlanıyor. Özel Aritmi Sağlık Grubu sponsorluğunda katıldığı birçok yarışmalarda dereceye giren Bursalı Milli sporcu Nihat Demir,19 Mayıs 2018’de Türkiye saati ile 15.00’de başlayacak olan Helsinki City Maratonu’nda 5km koşacak. Türkiye’den tek engelli atlet olarak Özel Aritmi Sağlık Grubu sponsorluğunda katılacağını açıklayan Bursalı Milli Atlet Nihat Demir, sponsorluğunu üstlenen Aritmi Sağlık Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan’a teşekkür ederken, “ Katıldığı birçok yarışta dereceye girdiğini ifade etti. Yine iyi bir derece ile bu maratonu da sonuçlandıracağıma inanıyorum dedi. Bana destek olan başta Özel Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nuri Daştan ve ekibine ve tüm Bursalılara herkese teşekkür ederim” dedi.

NİHAT DEMİR HEM TÜRKİYE’NİN HEM DE ARİTMİ SAĞLIK GRUBUNUN GURURU

Özel Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Nuri Daştan, Milli Atlet Nihat Demir’in bedensel engellerine rağmen bir çok engeli aştığını ve hayata umutla tutunmasından gurur duyduklarını belirtti. Milli Atlet Demir’in aynı zamanda Özel Aritmi Sağlık Grubu çalışanı olduğuna dikkat çeken Dr. Nuri Daştan, “Özel Aritmi Sağlık Grubu olarak milli sporcumuzun sponsoruyuz. Böyle bir sosyal projede yer almak bizi mutlu ediyor. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

2001’DEN BERİ MİLLİ ATLET

24 Şubat 2001’de İspanyanın Sevilla kentinde düzen Claudiad de Sevilla Maratonunda Dünya 5. Olan bedensel engelli Nihat Demir, Özel Aritmi Sağlık Grubu sponsorluğunda katıldığı Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de yapılan maratonda 42 bin 195 metre koşarak yarışmayı 7. geldi. İspanya’da dünya 5.’si olduğu maratondan sonra bütün dikkatleri üzerine çeken Nihat Demir Milli Takım formasını ilk defa 25 Şubat 2011’de İspanya’daki maratonda Ortopedik Engelli Sporcu olarak katıldığı yarışmada giydi.  Özel Aritmi Sağlık Grubu Sponsorluğunda katıldığı birçok yarışmada derece elde eden engelli Milli Atlet Nihat Demir, 39. Vodafon Maratonunun Engelliler Kategorisinde de 3. oldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …