Home GÜNCEL İYİler Yenişehir’de coşkuyla karşılandı

İYİler Yenişehir’de coşkuyla karşılandı

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2018 15:28
2 min read
İYİler Yenişehir’de coşkuyla karşılandı için yorumlar kapalı
0

İYİ Parti milletvekili aday adayları Yenişehir İlçesi’ni ve kırsal mahalleleri ziyaret etti. Yenişehir’in dört bir yanında coşkuyla karşılanan İYİ Parti’liler, vatandaşa tarım politikaları hakkında bilgi verdi.

 Çiftçilik yapmak isteyenler için büyüklüğüne göre özel teşvik paketleri hazırlanacağının müjdesini veren İYİ Parti milletvekili aday adayları, Ziraat Bankası, Kredi Garanti Fonu ve Exim Bank’tan üretime ve ihracata yönelik uygun koşullarda kredi sağlanacağının da altını çizdiler.

Güler yüzleri ile çiftçilerin de yüzünü güldüren İYİ Parti milletvekili aday adayları sergiledikleri samimi yaklaşımlarla dikkat çekerken; halkın içinde, köylünün yanında bir portre çizdiler. Yeni bölgelerde çiftçilik yapmak isteyen köylülerin sigorta primlerinin devlet tarafından karşılanacağını, uzun vadeli tarım yapmak isteyenlere TOKİ vasıtasıyla ev ve barınak desteği sağlanacağını belirten aday adayları, kırsal mahallelerde kalıp tarım yapmak isteyen gençlere ekstra maaş ve gelecek planlama desteği verileceğini de vurguladılar.

Köprühisar’da kararlılığı, Hayriye’de bıkkınlığı, Kızılköy’de cesareti, Çelebiköy’de samimiyeti, Gökçesu’da özlemi, Karabahadır’da isteği, Kirazlıyayla’da azmi, Süleymaniye’de heyecanı gördüklerini belirten İYİ Parti milletvekili aday adayları, “Bu iş TAMAM olmuş bile. Bütün İYİler el ele verdi, yurda sahip çıkıyor, şükürler olsun Rabbimize bir millet uyanıyor.” dediler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …