Home GÜNCEL Hedefler paramparça

Hedefler paramparça

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2018 10:21
2 min read
Hedefler paramparça için yorumlar kapalı
0

Mudanya İlçe Spor Müdürlüğü ve Mudanya Merkez Avcılar Derneği Spor Kulübü ile birlikte organize edilen “Şehit Şükrü Çavuş’u anma kupası ve Avcı Bayramı atış turnuvası gerçekleştirildi.

Mudanya Işıklı Atış Poligonunda yapılan turnuvada avcılar ve atıcılar 3 kategoride yarıştı. Trap, Tek Kurşun ve Tavşan kategorilerinde yaklaşık 500 atıcı en iyi atışlarını yapıp kategorilerinde dereceye girmeye ve ödülleri kazanmaya çalıştılar.

Yarışmalar esnasında Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer , Cumhuriyet Savcısı Ali Karahüseyin, Ak Parti İlçe Bşk. Ahmet Murat Ünal , Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, İlçe Jan.Bl.Kom.Bnb. Samet Ali Kılıçoğlu , Mudanya Marmarabirlik Koop. Başkanı Ali Yıldız ve muhtarlar atış alanına gelerek Avcılar Kulübü başkanı Mehmet Bulut a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yarışmalar esnasında başta Kaymakam Faik Oktay Sözer olmak üzere protokol üyelerinin yaptığı atışlar ise turnuvanın en renkli görüntüsünü oluşturdu. Turnuva sonunda kategorilerinde ilk beş dereceyi alan atıcılara ilçe Spor Müdürlüğü organizasyon sorumlusu Hasan Torun madalya ve kupalarını , Başkan Mehmet Bulut ise Tüfek, Yelek, Fişek ve değişik av malzemelerinden oluşan ödülleri takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…