Home GÜNCEL BALKANTÜRKSİAD anneleri unutmadı

BALKANTÜRKSİAD anneleri unutmadı

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2018 16:05
2 min read
BALKANTÜRKSİAD anneleri unutmadı için yorumlar kapalı
0

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Yönetim Kurulu ve üyeleri geleneksel Anneler Günü Brunch’ında bir araya geldi.

Botanik Park Beceren Restauran’ta gerçekleşen brunchta BALKANTÜRKSİAD üyeleri Anneler Günü’nü kutladı. Anneler Günü’nü birlik beraberlik içerisinde aileleriyle birlikte geçiren konuklar doğanın tadını çıkarırken, çocuklar da oyunlarla doyasıya eğlendi.

Bu anlamlı günde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “Temel amacımız üyelerimiz arasındaki ilişkiyi geliştirmek. Değerli anneler ile bugün beraberiz. BALKANTÜRKSİAD camiası olarak annelerin çocukları için arzu ettikleri barış içinde güvenli ve ekonomik gelişmişliğini tamamlamış bir toplum için çalışıyoruz. Bu güzel günde tüm annelerin anneler günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Naci Şahin de “Biz çok güzel bir aileyiz, bu ailede olmaktan büyük onur duyuyorum. Anne her şey demektir, bu güzel günde tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…