Home FOTO GALERİ Ufuk Ay: “Misi halkı bu aldatmacayı hak etmiyor”

Ufuk Ay: “Misi halkı bu aldatmacayı hak etmiyor”

- Guncellenme Tarihi: 8 Mayıs 2018 15:14
3 min read
Ufuk Ay: “Misi halkı bu aldatmacayı hak etmiyor” için yorumlar kapalı
0

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, Nilüfer Belediyesi’nin ‘Misi Köyü Kadınları Derneği’ne ‘Konukevi’ olarak vermeyi vadettiği binayı ihale düzenlemeden direkt olarak HDP İl Başkanı Yüksel Akgün’ün kardeşi Müberra Akgün’e otel olarak vermesini ağır bir dille eleştirdi. Nilüfer Belediyesi’nin vatandaşlarını mağdur ettiğini hatırlatan Başkan Ufuk Ay, “Misi halkı bu aldatmacayı kesinlikle hak etmiyor” dedi.

Geçtiğimiz hafta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Misi Mahallesini ziyaret ederek, halkın talep ve önerilerini dinlediklerini belirten Ufuk Ay, Bölge halkının yaşananlardan büyük bir rahatsızlık duyduğunu dile getirdi. Ufuk Ay, “Bursa’nın çekim merkezi olma potansiyeline sahip olan bu bölgelerde, halkın çeşitli aldatmacalara maruz kalarak mağdur edilmesi kesinlikle hoş görülemez, kabul edilemez. Bu bölgelerdeki şahıs evlerinin kamulaştırılmak suretiyle alınması ve bu şekilde ticari işletmelere verilmesi, en hafif tabiriyle büyük bir aymazlıktır” şeklinde konuştu.

Misi köyündeki tarihi binanın şahıs işletmesi olarak herhangi bir ihale yapılmadan Müberra Akgün’e verilmesinin izah edilecek bir durum olmadığını da belirten Ay, bu durumun iki taraf arasındaki ilk anlaşma olmadığını, tarafların daha önce Atatürk Kent Ormanı’ndaki bir işletme konusunda da ortak paydada buluştuğunu hatırlattı.

AK Parti Grubunun konuyla ilgili olarak Nilüfer Belediye Meclisinde Başkan Mustafa Bozbey’e sorular yönelttiğini ifade eden Ufuk Ay, Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey’in verdiği cevapların kendilerini kesinlikle tatmin etmediğini söyledi.

Nilüfer Belediyesi’nin İlçe sınırları içerisinde, kendi vatandaşına yönelik adalet ve demokrasiden uzak bir tutum sergilediğini kaydeden Ufuk Ay, AK Parti Nilüfer Başkanlığı olarak Nilüfer Belediyesi’nin tüm çalışmalarının takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…