Home GÜNCEL Osmangazi’de Halk müziği coşkusu

Osmangazi’de Halk müziği coşkusu

- Guncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2018 16:51
2 min read
Osmangazi’de Halk müziği coşkusu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Tayyare Kültür Merkezi’nde verdiği konserle davetlilere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Türk Halk Müziği’nin güçlü yorumcusu Aysun Gültekin’in de sahne aldığı konsere müzik severler büyük ilgi gösterdi. Şef Erdem Usanmaz yönetimindeki konserde, ilk olarak sanatçılar solo ve koro halinde halk müziği eserlerini seslendirdi. Daha sonra sahne alan TRT Sanatçısı Aysun Gültekin dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Seslendirdikleri Türk Halk Müziği eserleri ile gönülleri fetheden Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, konser sonunda salonu dolduran müzik severler tarafından ayakta alkışladı.

Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’na verdikleri konserden dolayı teşekkür eden Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, “Osmangazi Belediyesi olarak Türk Halk Müziği Topluluğumuzun düzenli olarak yapmış olduğu konserlere bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halk Müziği Topluluğumuz, birbirinden güzel programlara imza atıyor. Bu özel gecede bizleri yalnız bırakmayan TRT Sanatçımız Aysun Gültekin’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…