Home GÜNCEL Celil Çolak’ın ilk durağı Nilüfer oldu

Celil Çolak’ın ilk durağı Nilüfer oldu

- Guncellenme Tarihi: 2 Mayıs 2018 17:06
4 min read
Celil Çolak’ın ilk durağı Nilüfer oldu için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili A. Adayı Celil Çolak, temayül yoklaması öncesi ilk ziyaretini yaklaşık dört yıl başkanlığını yaptığı AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Celil Çolak, yeni sistemde artık nitelikli siyasetçilere ihtiyaç olduğunu dile getirerek, “Kentimiz, partimiz ve ülkemiz adına en iyisini ortaya koymak için aday adayı olduk” dedi.

 Celil Çolak, Milletvekili A. Adayı olarak ilk ziyaretini AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ufuk Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Çolak, kendisinin de teşkilattan gelen biri olduğunu hatırlatarak, “Burası adeta benim evim ve sizler de ailem gibisiniz. Bu sıralarda 4 yıl boyunca Nilüfer için çalıştık, çabaladık. Birçok seçim geçirdik ve hepsinde puanımızı artırdık. Şimdi Ufuk Başkanım da bizden devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak için var gücüyle gayret ediyor. Eminim ki, Nilüfer’de her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Milletvekilliği A. Adaylığı süreci ile ilgili de konuşan Celil Çolak, “Hepimizin malumu olduğu gibi geçtiğimiz dönemde önemli bir referandum süreci geçirdik. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne bu halk tüm gücüyle ‘Evet’ dedi. Bu sistem, mevcutta yaşanan sıkıntıların neredeyse tamamını ortadan kaldıracak. Güçlü bir Meclis, güçlü bir irade olacak. Bu bağlamda Meclise gidecek vekil sayısı 600’e çıkacak. Ben bu noktada artık yeni sistemin nitelikli siyasetçilere ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla Bursa’dan A. Adayı olmak istedim. Allah’ın izni, sizlerin de desteği ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kentimize, partimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay da, Celil Çolak’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. Çolak’ın siyasette tecrübeli bir isim olduğuna dikkat çeken Başkan Ufuk Ay, kendisiyle beraber çalışmış olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…