Home GÜNCEL CHP Bursa’dan Özgür Erdursun milletvekilliğine aday

CHP Bursa’dan Özgür Erdursun milletvekilliğine aday

- Guncellenme Tarihi: 27 Nisan 2018 13:43
2 min read
CHP Bursa’dan Özgür Erdursun milletvekilliğine aday için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin önde gelen sosyal güvenlik uzmanlarından Özgür Erdursun’un milletvekilliği için CHP Bursa’dan başvuru yapacağı öğrenildi.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlere kısa bir süre kala yerel siyasi kulisler de bir hayli hareketlendi.

CHP Bursa’da milletvekili adaylığı için çok sayıda kişinin adı dile getirilirken, Türkiye’de sosyal güvenlik ve çalışma hayatı denilince akla gelen ilk isimlerden olan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’un ismi ön plana çıktı.

Erdursun’un milletvekili aday adaylığı için henüz resmi bir açıklamada bulunmamasına karşın çok sayıda dernek ve odanın desteğini alması dikkat çekti.

Sosyal medyada da çok sayıda kişi senelerdir iş hayatı ve emeklilikteki sorunlarına çözüm bulan, düşük emeklilik maaşlarından, asgari ücret kesintilerine, emeklilikte yaşa takılanlara kadar sosyal güvenlikteki sorunlar yumağına karşı yaptığı çarpıcı analizler ve çözüm önerileriyle tanınan Özgür Erdursun’a aday olması için çağrıda bulundu.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’un da adaylığa sıcak baktığı ve önümüzdeki pazartesi günü başvurusunu yaparak resmi adaylık açıklamasını yapacağı öğrenildi.

kaynak: www.bursadabugun.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…