Home GÜNCEL Estiva yeni yeriyle Balat’ta hizmet vermeye başladı

Estiva yeni yeriyle Balat’ta hizmet vermeye başladı

- Guncellenme Tarihi: 26 Nisan 2018 17:39
5 min read
Estiva yeni yeriyle Balat’ta hizmet vermeye başladı için yorumlar kapalı
0

18 yıldır sektördeki deneyimiyle kadınlara en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Estiva Estetik Balat’ta açıldı. Estiva’nın kurucusu, yaklaşık 18 yıldır bu sektörün içinden gelen, estetisyen danışmanı Kozmotolog Adviye Akçay, bir kadının Estiva’da bulamayacağı hiçbir şey olmadığının altını çizerek herkesi Estiva Estetistik’e davet etti. Akçay, aynı zamanda açılışa özel yüzde 20 indirim uyguladıklarının da ekledi.

18 yıldır sektördeki deneyimiyle kadınlara en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Estiva Estetik Balat’ta açıldı. Epilasyon, cilt bakım ve terapi, saç terapisi, bölgesel zayıflama ve selülit tedavisi ve ayak bakımı konusunda birçok hizmette bulunduklarını ifade eden Estiva’nın kurucusu Kozmotolog Adviye Akçay bir kadının Estiva’da bulamayacağı hiçbir şey olmadığının altını çizdi.

Estiva Estetik’in 2017 Aralık ayında açıldığını belirten Akçay, “Daha önce yerimiz Esentepe’deydi fakat Balat projesi ile birlikte buraya yeni bir yer inşa ettik ve merkezimizi buraya taşımaya karar verdik. Yaklaşık 10 personelimiz var. Lazer epilasyon ve diğer branşlarda 18 yıllık bir geçmişimiz var ama en iddialı olduğumuz konu cilt bakımı, lazer epilasyon ve ayak sağlığıdır. Lazer epilasyonun dışında hibrit ve diode lazer sistemini uyguluyoruz. Zaman içerisinde en etkili sistemlerin bunlar olduğuna karar verdik. Bu sistemlerle müşterilerimizin daha kalıcı ve kesin sonuçlar almalarını sağlıyoruz” dedi.

Güzellik uygulamaları dışında uygulamalar ile ilgili müşterilerine danışmanlık hizmeti de verdiklerini belirten Akçay, müşterilere her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Bunun yanında cilt terapilerini yaptıklarını söyleyen Akçay, “Cilt, akne, geniş gözenek problemleri, yağlı veya sarkan ciltler konusunda da çeşitli aletlerimiz mevcut. Her probleme uygun çözümler üretebiliyoruz. 3 farklı aletimiz var. Sıkılaştırma ve antiaging, geniş gözeneklerin temizlenmesi, cildin doğru Ph değerine ulaşması için ayrı ayrı aletlerimiz mevcut.

Müşterilerimize uygulamalar sonrasında da hem de bilgi veriyoruz hem de uygulama sonrasındaki süreçte neler yapılması gerektiği doğrultusunda müşterilerimizi aydınlatıyoruz. Aynı zamanda kullanması gereken ürünleri de öneriyoruz. Bunun dışında cilt lekeleri konusunda gerçekten iddialıyız. Bir nevi tıbbi tedavide buluyoruz. Alt yapımızda hepimiz birer sağlıkçıyız.” dedi.

Güzelliğin sadece dıştan değil içten olması gerektiğini de vurgulayan Akçay, “Bünyemizde diyetisyenimiz de mevcut. Bu doğrultuda müşterilerimize hem sağlıklı beslenme hem de zayıflama konusunda yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda son teknoloji cihazlarla bölgesel inceleme konusunda da hizmet vermekteyiz.  Estiva’da bir kadının bulamayacağı hiçbir şey yok. En çok da burada gönüllerini dinlendirebilirler, paylaşım yapabilirler çünkü bizler burada bir aile gibi oluyoruz. Aynı zamanda şu anda açılışa özel yüzde 20 ve anneler gününe özel indirimlerimiz mevcut” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…