Home GÜNCEL İşte Mudanya’nın yatırıma uygun popüler yerleri

İşte Mudanya’nın yatırıma uygun popüler yerleri

- Guncellenme Tarihi: 18 Nisan 2018 13:12
5 min read
İşte Mudanya’nın yatırıma uygun popüler yerleri için yorumlar kapalı
0

Mudanya Bursa’da bulunan küçük bir sahil kasabasıdır. Tarihi ve tarihi yapıları le popüler olan yerlere sahiptir. Genellikle kıyı bölgelerinde yer alan yalılar ve eski Mudanya Evleri oldukça değerli.

Mudanya’nın sokakları, müzeleri, tarihi yapıları çok olduğundan dolayı burası oldukça fazla turistte de çeker. Hem tarihi kültürel özellikler hem de turizm birleştiğinde bu ilçe rağbet gören yatırımlık yerlere de ev sahipliği yapar. Özellikle ilçenin iç kısımlarına yapılan çok katlı konut projeleri ile ilçede yatırıma uygun yerler ortaya çıkar. Mudanya’da deniz gören her dairenin, arsanın yatırım için uygun bir yer olduğu bilinir. Bu özellikleri sayesinde Mudanya satılık daire ilanlarında rekor kırmaya başladı. Bursa’nın en değerli ilçelerinden olma yolunda hızla ilerliyor.

Mudanya’nın Yatırıma Uygun Yerleri

Mudanya’nın yatırıma uygun yerleri emlak fiyat endeksleri ile ortaya çıkar. Mudanya’da fiyatı artan mahalleler arasında ilk sırada Akköy Mahallesi gelir ve ardından Altıntaş, Bademli, Balabancık, Çağrışan, Çamlık, Çepni, Eğerce… Mahalleleri gelir. Bu mahalleler Mudanya’nın popüler yerlerini oluşturur. Özellikle bu endekslere bakarak alınacak olan bir daire, arsa sizlere yatırım bakımından daha fazla kazanç sağlayacağından dolayı çok önemli bir noktadır. Yatırım yapılacak olan mahallelerin hangi projelere açık olduğu, ulaşım ağlarında gerçekleşen yeni gelişmeler dikkatli bir şekilde incelenir ve ardından yatırım imkânları ortaya çıkar.

Mudanya’da Popüler Yerler ve Fırsatlar

Mudanya’nın yatırıma uygun yerleri, hem anında sizlere kazanç sağlar hem de geleceğe dönük olarak da kazanç sağlamaya devam eder. Uzun yıllar boyunca sizlere yatırım olarak yüksek kazanç sağlayacak yerler arasında Halitpaşa Mahallesi’nde yer almaktadır. Tarihi binaların ve tarihi Mudanya evlerinin yer aldığı bu semte tarihi satılık bir ev bulmak zor olsa da restorasyonu yapılmış çok katlı deniz manzaralı daire ilanlarını takip etmekte fayda vardır. Aynı zamanda sanatsal aktivitelere de açık olan ilçede, bulunan arsa veya daire için yüksek fiyatlı kazanç elde etmek mümkün. Değerlenme oranlarına bakıldığında ise, hem Mudanya’nın deniz kıyısı bir ilçe olması hem tarihi hem de turizm faaliyetleri ile ön planda oluşu kazanç ve yatırım için oldukça önemli fırsattır. Bu nedenle Mudanya satılık ev, daire ilanlarını takip etmek gerekir.

Sadece Mudanya değil diğer Bursa satılık daire ilanlarını da mutlaka incelemelisiniz. Bursa’nın gayrimenkul hızına siz de yetişin ve yatırım fırsatlarını kaçırmayın.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …