Home FOTO GALERİ Yıldırım Belediyespor’un play-off serüveni başlıyor

Yıldırım Belediyespor’un play-off serüveni başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 26 Mart 2018 15:29
3 min read
Yıldırım Belediyespor’un play-off serüveni başlıyor için yorumlar kapalı
0

Süper amatör lig’de grubunu 2. sıradan tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan lacivert turkuazlıların rakipleri ve maç takvimi belli oldu

Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Yıldırım Belediyespor’un play-off turundaki rakipleri ve maç programı belli oldu.

Süper Amatör Lig’de grubunu lider Yenişehir Belediyespor’un bir puan ardında ikinci sırada tamamlayan Yıldırım Belediyespor’un play-off serüveni başlıyor. Ligde geride kalan 22 maçta 17 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak grubu 53 puanla ikinci sırada tamamlayan lacivert turkuazlılar, özellikle ligin ikinci yarısındaki 11 maçta gösterdiği performansla mağlubiyet yaşamadı. Aldığı sonuçlarla normal sezonu moralli bir şekilde tamamlayan Yıldırım Belediyespor, bu performansını play-off karşılaşmalarına da taşımaya hazırlanıyor. 1 Nisan Pazar günü başlayacak olan play-off turunda Yıldırım Belediyespor ilk olarak İnegöl Kurtuluş Sahası’nda Yenişehir Belediyespor’la saat 16.00’da karşılaşacak. 4 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da ikinci maçta Elmasbahçelerspor’la Demirtaş Sahası’nda mücadele edecek olan lacivert turkuazlılar, 7 Nisan Cumartesi günü Gülbahçespor’la saat 16.00’da Bağlarbaşı Sahası’nda kozlarını paylaşacak. 11 Nisan Çarşamba günü play-off turunun dördüncü maçında saat 16.00’da Demirtaşspor’la yine Bağlarbaşı Sahası’nda karşılaşacak olan Yıldırım Belediyespor, son maçında Keles Gençlik’le mücadele edecek. Karşılaşmanın yeri ve başlama saati müsabakaların sonucunda göre tayin edilecek.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …