Home FOTO GALERİ BOSİAD Futbol Turnuvasında heyecan başladı

BOSİAD Futbol Turnuvasında heyecan başladı

- Guncellenme Tarihi: 26 Mart 2018 15:40
4 min read
BOSİAD Futbol Turnuvasında heyecan başladı için yorumlar kapalı
0

Bursa futbolunun en prestijli turnuvalarından olan BOSİAD Futbol Turnuvasında heyecan başladı. Turnuvada 7 grupta 34 takımın mücadele veriyor.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BOSİAD) organizasyonunda bu yıl 14.sü düzenlenen futbol turnuvası başladı. 7 grupta 34 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçında, 24 Mart Cumartesi günü Bursa Organize Sanayi Bölgesi ve Aktaş Holding takımları karşı karşıya geldi. BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Emre Yılmaz ve Sami Erol, bölge sanayicileri ile Futbol Tertip Komitesi üyelerinin de izlediği karşılaşmaya futbolseverler büyük ilgi gösterdi.

BOSİAD futbol turnavası bir marka oldu

Açılış maçı öncesinde konuşan BOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Tertip Komitesi Başkanı Emre Yılmaz, “BOSİAD’ın iş yaşamının zorluklarını bir nebze olsun unutturmak adına hayata geçirdiği sosyal faaliyetlerin en önemlilerinden biri futbol turnuvamız. Bizler firmalar arasında dostlukları pekiştirmek ve yeni dostluklar kurulmasına vesile olmak amacıyla bu yola çıktık. Geçen süre içerisinde de bu amacımıza ulaştığımızı görüyoruz. BOSİAD Futbol Turnuvası artık bir marka oldu. Turnuvamıza ilgi her geçen yıl artıyor. ‘Yolun centilmenlik, hedefin kupa olsun’ sloganımıza uygun olarak sahada rekabet, dışarıda dostluğun en güzel örneklerini turnuvamızda görüyoruz. 1,5 ay sürecek olan turnuvada 34 takım 7 grupta mücadele verecek. Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar ile grupların en iyi üçüncü olan iki takımı da adlarını son 16 turuna yazdıracak. Turnuvamıza katkı koyan herkese teşekkür ediyor, takımlarımıza gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvanın açılışı öncesinde gerçekleştirilen balon futbolu, boğa rodeo, futbol topunu direğe tutturma yarışmalarıyla futbolseverler keyifli dakikalar yaşarken, çocuklar için kurulan eğlence alanında da minikler doyasıyla eğlendi.

Turnuvanın ilk maçında Bursa OSB ile Aktaş Holding takımları karşı karşıya geldi. Aynı gün gerçekleştirilen diğer karşılaşmalar ve sonuçlar şöyle:

Bursa OSB                 5 – 2    Aktaş Holding

Genkim                       9 – 0    Tredin Tekstil

Rollmech                    8 – 0    Zorlu Teks

Tredin Oto Donanım  1 – 4    Meklas​


Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…