Home GÜNCEL Halk Arenası Karacabey’de

Halk Arenası Karacabey’de

- Guncellenme Tarihi: 19 Mart 2018 18:08
4 min read
Halk Arenası Karacabey’de için yorumlar kapalı
0

Halk TV ekranlarında yayınlanan, duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu ve reyting rekorları kıran “Halk Arenası” programı, geçtiğimiz Cuma akşamı Karacabey’de gerçekleşti. Yoğun izdiham nedeniyle tarihi bir akşam yaşayan Şükran Yemiçioğlu Kültür Merkezi hınca hınç dolarken, çok sayıda vatandaş da salona giremedi. Bu durum Karacabey’in çok daha büyük bir Kültür Merkezi’ne ihtiyacı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Usta Gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası’nın canlı yayın konukları ise, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve Gazeteci İsmail Saymaz’dı.

Karacabey’deki Halk Arenası’nı izlemeye CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil’in yanı sıra; CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, Karacabey’in bir önceki dönem Belediye Başkanı Ergün Koç, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Salonda bulunanlar kadar vatandaşın dışarıda kalması ve programı izleyememesi de eleştiri konusu oldu. Vatandaşlar, en kısa sürede Karacabey’e çok daha büyük bir Kültür Merkezi yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

Ayfer Şahin Çiftçi başkanlığındaki CHP İlçe Örgütü’nün organizasyonluğunda titizlikle hazırlanan programa ellerinde Türk Bayrakları ile katılan yoğun kalabalık, sık sık, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları attı. Programı izlemeye gelenler ayrıca, Uğur Dündar ve ekibine büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Program öncesinde Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a yer tahsisi konusunda teşekkür eden Gazeteci Uğur Dündar, “Yaklaşık 5 yıldır bu programı yapıyorum. Şu ana kadar AK Partili belediyelerden sadece İzmir’in Mustafakemalpaşa Belediyesi bizlere yer tahsisinde bulundu. Bu da ikincisi oluyor.” dedi. Bu jesti nedeniyle Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da salondakiler tarafından alkış aldı.

Halk Arenası’nda; AK Parti’nin iç ve dış siyasetinden seçim sistemine, tarımdaki sıkıntılardan satılacak şeker fabrikalarının önemine, ekonomiden yatırımlara, din istismarcılarından halkı dolandıranlara kadar çok sayıda konu Gazeteci Uğur Dündar öncülüğünde CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve Gazeteci İsmail Saymaz tarafından ele alındı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …