Home FOTO GALERİ Nilüferli sporcu Hakan Akkaya yılın eskrimcisi seçildi

Nilüferli sporcu Hakan Akkaya yılın eskrimcisi seçildi

- Guncellenme Tarihi: 22 Şubat 2018 13:16
2 min read
Nilüferli sporcu Hakan Akkaya yılın eskrimcisi seçildi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesporlu ve Milli Eskrimci Hakan Akkaya, Dünya Tekerlekli Sandalye Eskrim Federasyonu (IWAS) tarafından 2017 yılının eskrimcisi seçildi.

 

2017 Tekerlekli Sandalye Eskrim Gençler Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Nilüfer Belediyesporlu Hakan Akkaya, bu başarısı nedeniyle Dünya Tekerlekli Sandalye  Eskrim Federasyonu (IWAS) tarafından ödüllendirildi. Dünya Tekerlekli Sandalye Eskrim Federasyonu, 2017 Tekerlekli Sandalye Eskrim Gençler Dünya Şampiyonası’nda flöre dalında altın madalya kazanan Hakan Akkaya’yı bu başarısı nedeniyle “2017 Word Number One” Ödülü’ne layık gördü. Milli Eskrimci Akkaya, Gençler Flöre Dünya sıralamasında halen klasman lideri.

Ödülünü alarak Türkiye’ye dönen Nilüfer Belediyesporlu Hakan Akkaya, ödülün kendisi için büyük onur olduğunu söyledi. Nilüfer Belediyesi Engelsiz Eskrim Okulu’nu kuran ve başarılarında büyük pay sahibi olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür eden Hakan Akkaya, “Ülkemizin, Bursa’nın ve Nilüfer’in adını dünyada duyurduğum için mutluyum. Hedefim 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda madalya kazanmak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…