Home FOTO GALERİ Nilüfer Caz Tatili’ne muhteşem final

Nilüfer Caz Tatili’ne muhteşem final

- Guncellenme Tarihi: 20 Şubat 2018 13:20
5 min read
Nilüfer Caz Tatili’ne muhteşem final için yorumlar kapalı
0

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Ediz Hafızoğlu “Nazdrave” & Friends konseri ile sona erdi. Hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Hafızoğlu ve ekibi kültür sanata verdikleri katkıdan dolayı Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili’nin kapanış konserini Ediz Hafızoğlu “Nazdrave” & Friends verdi. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleşen konsere caz tutkunlarının ilgisi büyüktü.

Konserde Hafızoğlu ve arkadaşları seslendirdikleri eserlerle izleyenleri büyüledi. Konsere yeni çıkacak albümlerinden ‘Girdik’ adlı parçayla başlayan Ediz Hafızoğlu ve ekibi, solistler Elif Çağlar ile Ülkü Aybala Sunat’ın başarılı performansıyla hayranlarına müzik ziyafeti sundu. ‘Kül, Uzaklarda, Artiz Kahvesi’ gibi eserlerin yanı sıra birçok yerli yabancı besteleri de başarıyla seslendiren ekip, konser sonunda ayakta alkışlandı.

Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, iki saati aşkın konser sonunda Hafızoğlu ve arkadaşlarına çiçek vererek Başkan Mustafa Bozbey adına teşekkür etti.

Kendilerine Bursalılarla buluşma imkanı sunduğu için Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür eden Ediz Hafızoğlu, “Nilüfer Belediyesi gerçekten kültür sanat adına büyük işlere imza atıyor. Genelde belediyeler türkü veya pop alanında ünlü isimleri açık hava konserlerine getirir ve göğsünü kabartır. Ancak Nilüfer Belediyesi toplumun her kesimini dikkate alarak projeler üretiyor. Bu müziğin tutkunlarını da dikkate alarak etkinlikler düzenlemek çok önemli. İstanbul’un dışında düzenlenen salon konserleri bizim için çok değerli. Çünkü buralara gelen insanlar gerçekten müzik dinlemeye geliyor. Umarım izlemeye gelenlerin beklentilerini boşa çıkarmamışızdır” dedi.

Ediz Hafızoğlu  konser öncesi Davul Atölyesi de düzenleyerek meraklıları ile buluşup davulun kullanımına dair soruları cevapladı.

BURSA CAZA DOYDU

28 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili çok sayıda renkli etkinliğe sahne oldu. İki bin 400 sanatseverin takip ettiği festivalde MadenÖktemErsönmez, Renaud Garcia Fons, Fatih Erkoç Quartet, İstanbul Kâinat Radyosu, Ediz Hafızoğlu ‘Nazdrave’ & Friends konserleri ile Bursa’da caz şöleni yaşandı. Ayrıca festival kapsamında caz müziği temalı La La Land ve Whiplash filmleri gösterime girerken, caz müziğinde davulun kullanımına dair Ediz Hafızoğlu ile Davul Atölyesi yapıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…