Home FOTO GALERİ KARATEKİN’E YAKIŞIR BİR MEYDAN ÇEŞMESİ

KARATEKİN’E YAKIŞIR BİR MEYDAN ÇEŞMESİ

- Guncellenme Tarihi: 20 Şubat 2018 13:56
2 min read
KARATEKİN’E YAKIŞIR BİR MEYDAN ÇEŞMESİ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla kırsal mahallelerin çehresi değişiyor. Bu kapsamda ilçenin Karatekin Mahallesi’nde yapılan meydan düzenlemesi ve meydan çeşmesi ile bölge hemşerilerimize yakışır bir hale geldi.

İznik Belediyesi tarafından taşra mahallelerde devam eden çalışmalara bir yenisi daha eklendi. İlçenin Karatekin Mahallesi’nde devam eden çalışmaları incelemek için bölgeye giden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut burada vatandaşlarla bir araya geldiler.

“KIRSALA EŞSİZ ESERLER”

İznik’e bağlı Karatekin Mahallesi’nde incelemelerde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın burada yaptığı açıklamasında “Kırsal mahallelere yaptığımız yatırım ve çalışmalar ile adeta kırsalın çehresi değişiyor, taşra mahallelerimiz gelişiyor. Yapılan alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra kırsal mahallelerde inşa ettiğimiz mahalle konakları, sebze ve meyve alım merkezleri, düğün salonları ve daha birçok yatırıma meydan düzenlemeleri ve çocuk oyun alanlarını da ekliyoruz. İşte bugün Karatekin Mahallemizde eşsiz bir çeşme ve meydan düzenlemesini hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Kırsala yatırımlarımız aralıksız devam ediyor ve devam edecek” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut daha sonra diğer mahallelerde devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …