Home FOTO GALERİ ÇİÇEKLİ’DE MEYDAN DÜZENLEMESİ

ÇİÇEKLİ’DE MEYDAN DÜZENLEMESİ

- Guncellenme Tarihi: 20 Şubat 2018 13:53
3 min read
ÇİÇEKLİ’DE MEYDAN DÜZENLEMESİ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla kırsal mahallelerin çehresi değişiyor. Bu kapsamda ilçenin Çiçekli Mahallesi’nde yapılan meydan düzenlemesi ile alan mahalleye yakışır bir hal alacak.

İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından taşra mahallelerde devam eden çalışmalara bir yenisi daha eklendi. İlçenin Çiçekli Mahallesi’nde devam eden çalışmaları incelemek için bölgeye giden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut’u Çiçekli Muhtarı Hasan Yakşi karşıladı.

“KIRSALIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Kırsal mahallelere yaptığımız yatırım ve çalışmalar ile adeta kırsalın çehresi değişiyor, taşra mahallelerimiz gelişiyor. Yapılan alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra kırsal mahallelerde inşa ettiğimiz mahalle konakları, sebze ve meyve alım merkezleri, düğün salonları ve daha bir çok yatırıma meydan düzenlemeleri ve çocuk oyun alanlarını da ekliyoruz. İşte bugün Çiçekli Mahallemizde atıl bir vaziyette bulunan bu alanda mahalle halkımızın talebi doğrultusunda yeşil alan, meydan düzenlemesi ve çocuk oyun alanları inşa etmek üzere çalışmalarımıza başladık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut daha sonra diğer mahallelerde devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …