Home FOTO GALERİ BEKSİAD’DAN UÜ REKTÖRÜ PROF.DR. ULCAY’A ZİYARET…

BEKSİAD’DAN UÜ REKTÖRÜ PROF.DR. ULCAY’A ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 20 Şubat 2018 13:48
5 min read
BEKSİAD’DAN UÜ REKTÖRÜ PROF.DR. ULCAY’A ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

UÜ BÜNYESİNDE MODA TASARIM BÖLÜMÜ AÇILACAK…

BURSA – Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı ziyaret etti.

BEKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile BTSO 13. Meslek Komitesi Üyeleri, UÜ bünyesinde açılması planlanan Moda Tasarım Bölümü hakkında son gelişmeleri görüşmek üzere Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay ile bir araya geldi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Ulcay, BEKSİAD’ın fikir babalarından birisi olduğunu açıkladı. Kuruluşundan beri BEKSİAD ile yakın temas halinde olduğunu kaydeden Rektör Ulcay, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün temsilcilerinin ortak hareket ederek, önemli başarılar elde ettiğine dikkat çekti. BEKSİAD’ın hayata geçirdiği kümelenme faaliyetleriyle, hem sektör temsilcilerinin hem de ülke ekonomisinin kazandığını belirten Rektör Ulcay, “Kentimizin önemli dinamoları arasında yer alan bir topluluk olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Bugüne kadar elde ettiğiniz başarıların ardından birlikte hareket edebilme kültürünün yaptığını da görüyoruz. Her zaman toplu hareket etmede ve istişarede bulunmada büyük önemin olduğunu düşünüyorum. Sizleri de bu anlayış ile hareket ettiğiniz için tebrik ediyorum” dedi.

BEKSİAD’da 2017 yılının Aralık ayında yapılan genel kurulun ardından göreve geldiklerini hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, “Aralık ayı içerisinde genel kurulumuzu gerçekleştirdik ve arkadaşlarımızla beraber yönetime geldik. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince çalışacağız. Bizden önceki yönetim kurullarımız çok önemli işlere imza attılar ve çıtayı yukarılara taşıdılar. İnşallah bizler de yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte derneğimize yakışır çalışmaları hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Ziyarette, fikir olarak temelleri Halil Atalay’ın başkanlığı döneminde ortaya koyulan Moda Tasarım Bölümü’nün açılmasıyla ilgili son gelişmeler de istişare edildi. Uludağ Üniversitesi’nde kendi sektörlerine hitap edecek olan bu bölümün açılmasını çok arzu ettiklerini vurgulayan Ömer Yıldız, üniversite yöneticilerine bu süreç içerisinde her türlü desteği de vermeye hazır olduklarını ifade etti. Yıldız, “Sektör temsilcilerimizde bu anlamda önemli bir beklenti var. Bu beklentinin biran önce karşılanması adına çalışmalara hız vermiştik. Sizlerin de destekleriyle bu örnek çalışmayı tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…