Home FOTO GALERİ TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI…

TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI…

- Guncellenme Tarihi: 19 Şubat 2018 13:14
4 min read
TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI… için yorumlar kapalı
0

TÜMSİAD’IN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BAŞKAN AKTAŞ DA KATILDI

 

BURSA – Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi’nin Kızılay Bursa Şubesi ile birlikte düzenlediği kan bağış kampanyası başarıyla tamamlandı.

 

“Hayat kurtarmak senin kanında var” sloganıyla düzenlenen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldığı kan bağış kampanyasına TÜMSİAD Bursa Şubesi üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

 

Cumartesi günü sabah başlayıp akşam saatlerine kadar tüm gün devam eden kan bağış kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, “Kan bağışının çok duyarlı olunması gereken bir konu olduğuna inanıyoruz. Biliyorsunuz ki kanın imalatı yoktur, tek yöntemi bağışçılarımızdır. Kan yaşamsal bir özellik taşıdığı ve her zaman ihtiyaç hissedildiği için düzenli olarak kan bağışında bulunulması alışkanlığı kazanmamız gerekiyor. Toplumda bu konudaki duyarlılığı arttırmak için etkinlikler düzenleyeceğiz. TÜMSİAD Bursa Şubesi olarak daha sistemli bir şekilde belirli aralıklarla kan bağışını yılda birkaç kez tekrarlamak istiyoruz. Üyelerimizin yoğun ilgisinden memnunuz. Bu konuda duyarlılığın artması adına etkinliğimize katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin hayırlı ve devamlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Kampanyaya katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş şunları söyledi; “TÜMSİAD Bursa Şubesi sosyal sorumluluk projelerine bugün bir yenisini daha ekleyerek kan bağış etkinliği düzenlemektedir. Kan sürekli bir ihtiyaçtır, biliyorsunuz kan vermek aynı zamanda Peygamber efendimizin sünnetidir. Vücudu tazeler, bizler de bu etkinliğin önemine binaen bu sorumluluğun gereği bugün sizlerle beraberiz. Esnafımız ve iş adamlarımız, TÜMSİAD gibi önemli sivil toplum kuruluşlarında birliğin vermiş olduğu güçle, ülkemizin hem ekonomik hem de sosyal anlamda daha büyük hedeflere ulaşmasında paydaş olmalı ve bu tür etkinliklerde yer almalıdırlar. Bu anlamlı etkinliği düzenledikleri için TÜMSİAD  ailesine teşekkür ediyor ve bu etkinliklerin düzenli olarak devam ettirilmesini temenni ediyorum. Bizler de her zaman bu faaliyetlerin içerisinde sizlerle beraber olacağız”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …