Home FOTO GALERİ Kadınlardan Ekolojik Sanat Sergisi

Kadınlardan Ekolojik Sanat Sergisi

- Guncellenme Tarihi: 15 Şubat 2018 13:54
3 min read
Kadınlardan Ekolojik Sanat Sergisi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Kültür Kadın ve Çocuk Akademisi El Sanatları Atölyesi katılımcılarının eserlerinin yer aldığı “Ekolojik Sanat Sergisi” Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu

 

Nilüfer Belediyesi Kültür Kadın ve Çocuk Akademisi El Sanatları Atölyesi katılımcılarının Elif Batur’un eğitmenliğinde yaptığı çok özel çalışmalar düzenlenen sergide sanatseverlerin izlenimine açıldı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda düzenlenen serginin açılışına Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Pınar Göz de katıldı. Çalışmaları tek tek inceleyen Pınar Göz, atölye katılımcılarını, ortaya çıkardıkları eserler için kutladı. Pınar Göz, kursiyerlere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de selamını iletti.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Kültür Kadın ve Çocuk Akademisi’nde ücretsiz olarak düzenlenen El Sanatları Atölyesi’ne katılan kadınların yaptığı çalışmaların yer aldığı “Ekolojik Sanat Sergisi” büyük ilgi gördü.

Üç aylık çalışmaların ürünü olan sergide, yaklaşık 140 ahşap yakma ve taş boya çalışması yer alıyor. “Ekolojik Sanat Sergisi”, 21 Şubat Çarşamba gününe kadar tarihine kadar Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda izlenime açık kalacak.

Eğitimlerin ücretsiz olarak verildiği Nilüfer Belediyesi Kültür Kadın ve Çocuk Akademisi’nde düzenlenen atölyelere katılmak isteyenler 452 78 71 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…