Home FOTO GALERİ İYİ Parti!

İYİ Parti!

- Guncellenme Tarihi: 15 Şubat 2018 13:09
7 min read
İYİ Parti! için yorumlar kapalı
0

2019 yılı bir anlamda seçim yılı ve yeni dönemin, istikrarın başlangıç yılı olacak. Sınırlarımızda devam eden terörle mücadele tüm hızıyla devam ederken. Tüm milli siyasi partiler bağımsızlığımız için önem arz eden operasyonlara tam destek verdi. Zeytin Dalı harekâtında şehitlerimiz oldu. Bu aziz Türk milleti, kadim tarihimizde olduğu gibi bağımsızlığım için kanlarını canlarını bu aziz vatan için seve seve vermeye hazır olduklarını bir kez daha dosta ve düşmana gösterdi.

Sınırlarımızı terör unsurlarından temizlemeyi ve bağımsızlığımızı korumayı hedefleyen bu operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sivil hassasiyeti sebebi ile maalesef şehit ve gazilerimiz de oldu. Türk ordusu merhametten yoksun bazı devletlerde olduğu gibi çocuk, yaşlı kadın, sivil gözetmeksizin hareket etse, taş üstünde taş, baş üstünde baş kalmazdı.

Bu milli mücadele gözler siyasi partilerin açıklamalarına çevrildi. Terörle arasına mesafe koyamayan, hatta Ankara şubesi gibi davranan HDP dışında, tüm partiler operasyonlara destek verdi. Yaptıkları açıklamaları tüm kamuoyu gibi bizlerde dikkatle takip ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinden gelen bazı çatlak sesler üzüntü verici. Umarım onlarda kurucu unsurlarına döner ve arzu edilen ana muhalefet görevini laikiyle yerine getirir.

Tüm bu sıcak gelişmeler devam ederken siyasi hayatımıza yeni giren İYİ Parti, herkes tarafından yakinen takip ediliyor. Açıkçası her yaptıkları açıklamaları ve attıkları adımları iyi etüt etmek lazım. Bu zor zamanda gösterecekleri performans oylarına da yansıyacaktır.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Bursa İl Yönetimi Gazetemizi ziyaret etti. Benim de hazır bulunduğum bu ziyarete, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kurucu Üye İlay Aksoy, İl Yöneticileri Semra Doğan, Özgür Şimşek, Birgül Yıldız Günay, Zehra Bekar, Kurucu Üye Şermin Özensoy, İlçe Yöneticisi Murat Yardımcı ve İlçe Yöneticisi Mahmut Kara katıldı.

İlk izlenim olarak son derece yapıcı, yenilikçi hatta AK Parti’nin kuruluş yılındaki havayı kendilerinde hissettim. Tüm yönetici arkadaşların sıcaklığı ve samimiyeti hanelerine artı olarak yazıldı. Eleştiri olarak da fazla kadın partisi görüntüsü olabilir. Şahsen ben cinsiyet üzerinden bu tip eleştirileri de önemseyen biri değilim.

Geçtiğimiz hafta Aykırı Söylem Programında konuk ettiğimiz Politic’s Araştırma Şirketi başkanı Recep GÜVEN’in son yaptığı anketlere bakarsak İYİ Parti %11,58 ile üçüncü parti konumunda. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile arasındaki fark sadece 5 puan. Önümüzdeki süreç İYİ Parti atacağı adımlar halkın gözündeki pozisyonu netleştirmiş olacak.

Umarım bu yeni yönetici arkadaşlar, Adalet ve Kalkınma Partisi ile girecekleri yarışı, çıtayı düşürmek değil yükseltmek adına yaparlar. Türkiye’nin bu zor günlerinde milli ve güçlü siyasi partilere ihtiyacı var.

Son olarak da CHP’nin son yaptığı olağan kongrede üslubu nedeniyle Muharrem İnce’yi eleştirmek istiyorum.   Son derece incitici ve kırıcı bir üslup takınmaya özen gösteren İnce’nin bu şekilde siyasette var olabilmesi mümkün müdür? Ülkemizin ve CHP’nin bu sert mizaçlı siyasetçilere ihtiyacı var mı? Bunları iyi etüt etmek ve ona göre hareket etmek gerekmez mi? Sanıyorum Muharrem İnce’nin zayıf kaldığı bir noktada etrafındaki siyasi danışmanları ve PR ekibi.

Güneydoğu sınırlarımız boyunca milli mücadelemizde, kanlarını ve canlarını hiçe sayarak, “Kızıl Elma”’ya giden, yakınlarına “bizi beklemesinler” diyen kahraman Türk askerlerine Allah’tan güç kuvvet vermesini diliyorum. Vatan size minnettar. Bir kez daha Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

 

Load More Related Articles
Load More By Hakan PATIRER
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ukrayna-Rus Savaşına Bir de Bu Açıdan Bakın!

Yıl 1945. İkinci Dünya Savaşı devam ediyor. Savaş bölgesinden memleketi olan Leningrad’a (…