Home FOTO GALERİ Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu’ndan, MMO Bursa Şubesi’ne Ziyaret

Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu’ndan, MMO Bursa Şubesi’ne Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 14 Şubat 2018 13:00
3 min read
Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu’ndan, MMO Bursa Şubesi’ne Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Düşünceli: İyi Bir Mühendis Olarak Mezun Olmak En Büyük Çabanız Olsun

MMO, Gençlerin Her Zaman Yanındadır

MMO’nun Bilgi Birikiminden Yararlanmak Sizlerin En Büyük Kazanımlarınız Olur

BURSA- TMMOB Makina Mühendisleri Odası 16. Dönem Yönetim Kuruluna dayanışma ve tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu, TMMOB MMO Bursa Şubesi’ne dayanışma ve tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Topluluk adına ziyarete Oğuz Can Türker, Dilan Çetrez, Melek Azal, Berk Kanalcı, Hasan Karahan, Onur Koçak katıldı. Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu Başkanı Oğuz Can Türker, MMO Bursa Şube 16. Dönem Yönetim Kurulu’nu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Endüstri Mühendisliği Topluluğu olarak dönem içinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi veren Türker, yaptıkları etkinliklerin daha verimli olabilmesi için ve sektöre daha yakın mühendisler olarak yetişmek için MMO ile bir araya gelmenin öneminden bahsetti.

Ziyaretlerinden dolayı Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu’na teşekkür eden MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, her zaman “Gençlik Geleceğimizdir” sloganıyla hareket ettiklerini ve MMO olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

  1. Çalışma Döneminde öğrenci üyelere yönelik yapılacak çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi veren Düşünceli, yapılacak etkinlikler için öğrencilerin öneri ve katkılarının çok önemli olduğunu belirterek öğrencilerin üniversitelerde gerçekleştirecekleri faaliyetlerde de her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

“İyi bir mühendis olarak mezun olmak en büyük çabanız olsun” diyen Düşünceli, MMO’nun bilgi birikiminden yararlanmak sizlerin en büyük kazanımlarınız olur, mezun olduğunuzda sizlerin ihtiyacınız olacak birçok şeyi Oda’dan sağlayabilirsiniz. Kendinize ne kadar çok nitelik ve özellik katarsanız; sizin için, mesleğiniz için, ülkemiz için iyi olacaktır” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …