Home FOTO GALERİ Osmangazi Tiyatro Okulu’ndan Muhteşem Prömiyer

Osmangazi Tiyatro Okulu’ndan Muhteşem Prömiyer

- Guncellenme Tarihi: 12 Şubat 2018 13:37
2 min read
Osmangazi Tiyatro Okulu’ndan Muhteşem Prömiyer için yorumlar kapalı
0
  • Osmangazi Belediyesi Tiyatrocuları Seyirciyle Buluştu

 

Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri, eğitimlerinin ardından  ‘Töre’ oyunuyla muhteşem bir prömiyere imza attı.

Akpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro gösterimini, Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır ve çok sayıda sanatsever izledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyunu, seyircilerin büyük beğenisini toplarken, gösterim sonunda bütün oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

Kadını yüceltmek, kan davasını aşağılamak için yazılmış olan “Töre” oyununda genç oyuncular, ölüme karşın yaşamı savunmayı seçen sekiz kadının varoluş öyküsünü sergiledi. Oyun, izleyicilerine kocalarını toprağa gömmüş, sonrasında da aşkı, hayatı, sevdayı unutmuş, ellerinde silah dolaşan erkekleşmiş kadınların yaşamından bir kesit sunarken, yeniden bahar kuşanmak için direniyorlar.
Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencilerinin ilk kez sahnelediği oyun, 17 ve 24 Şubat ile 17 Mart ve 21 Nisan’da Akpınar Kültür Merkezi’nde yeniden tiyatro severlerle buluşturulacak.

Gösterim sonunda Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır, oyunun yönetmenliğini yapan Arzu Tan Bayraktutan’a çiçek takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…