Home FOTO GALERİ 26 BİN LALE SOĞANI TOPRAKLA BULUŞUYOR

26 BİN LALE SOĞANI TOPRAKLA BULUŞUYOR

- Guncellenme Tarihi: 12 Şubat 2018 13:56
3 min read
26 BİN LALE SOĞANI TOPRAKLA BULUŞUYOR için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi tarafından ilçe giriş ve çıkışları başta olmak şehrin muhtelif bölgelerinde mevsimlik çiçek ve lale soğanı ekimi için çalışmalar devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, mevsimlik çiçek ve lale soğanı ekimi için gübreli toprak karışımı yaparak ekim çalışmalarının startını verdi. Ekipler terminal kavşağının yanı sıra orta refüjlerde de yoğun bir çalışma yaparak, mevsimlik çiçek ve lale soğanı ekimi yapılabilmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, lalelerin ve mevsimlik çiçeklerin ilçeye ayrı bir görsellik katacağını belirterek, “Belediye olarak ilçemizin belirli yerlerine mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Ekiplerimiz, 26.000 bin adet lale soğanının dikim çalışmalarına başladı. Gemlik, Mart ve Nisan aylarında çiçek açmaya başlayacak. İlçemiz daha güzel bir görünüme sahip olacak” dedi.

Orta refüjlerde de led aydınlatmaların kullanıldığını açıklayan Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal da ‘’Led ışıklar sayesinde aydınlatmayı kuvvetlendirerek, yaz kış yeşil kalan ağaçlarla şehrimizi yeşillendirmiş oluyoruz’’ ifadelerini kullandı. Refüjlerde ki led aydınlatma sisteminin şimdiye kadar gerçekleştirilen kısmının vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandığını dile getiren Uysal, “İlçemizin vitrinini daha modern ve estetik hale getirmek adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…