Home FOTO GALERİ AK PARTİ NİLÜFER’DE YÜRÜTME BELLİ OLDU…

AK PARTİ NİLÜFER’DE YÜRÜTME BELLİ OLDU…

- Guncellenme Tarihi: 10 Şubat 2018 11:28
5 min read
AK PARTİ NİLÜFER’DE YÜRÜTME BELLİ OLDU… için yorumlar kapalı
0

UFUK AY: “NİLÜFER’İN MAKÛS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

BURSA – AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda 6. Olağan Kongre’de delegelerin oybirliği ile göreve seçilen İlçe Başkanı Ufuk Ay, yeni yürütme kurulunu belirledi. Yeni yürütme kurulunun Nilüfer’e ve Bursa’ya hayırlı olmasını temenni eden Ufuk Ay, önümüzdeki dönemde Nilüfer’in makûs talihinin değişeceğini söyledi.

AK Parti Nilüfer’de görev dağılımının ardından yeni Yürütme Kurulu belirlendi. 27 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen 6. Olağan Kongrenin ardından yeni dönemde yürütme kurulunda görev yapacak olan isimler belli oldu. Yürütme Kurulunun Nilüfer’e hâkim isimlerden oluştuğunun altını çizen AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, “Arkadaşlarımızın hepsi alanında uzman ve Nilüfer’e hâkim isimler. Hepimizin tek bir ortak hedefi var; o da Nilüfer’in hak ettiği yönetim anlayışı ile tanışması. Biz bunu ulaşılabilir bir hedef olarak görüyoruz. Dolayısıyla alışılagelmişin dışında bir sistemle çalışacağız. Nilüfer’in makûs talihini değiştireceğiz” dedi.

Muhalefetin dozu artacak…

Önümüzdeki dönemde Nilüfer’de muhalefetin dozunu artıracaklarını da belirten Ufuk Ay, “Kişilerle bir işimiz yok ancak Nilüfer’in menfaatine olan her konunun takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Bir ilk…

Yeni yönetim ve yürütme kurulunda bir ilki gerçekleştirdiklerini de dile getiren Ay, “AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak bu dönemde bir ilke imza atıyoruz. Yönetim Kurulumuzda 7 kadın arkadaşımız 4’de gençlik kollarından arkadaşımız yer alıyor. Bu bağlamda Yürütme Kurulumuzda 4 kadın arkadaşımız var. Bunlardan biri de önümüzdeki dönemde başkan vekilimiz olarak görev yapacak. Ben hem Yönetim hem de Yürütme Kurullarımızın, Nilüfer’e, Bursa’ya ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Buna göre AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu;

“Ufuk Ay – İlçe Başkanı Elif Şen – Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı İlhan Aslan – Teşkilat Başkanı Asiye Bayram – Seçim İşleri Başkanı Şahin Biba – Yerel Yönetimler Başkanı Arda Mat – Tanıtım Medya Başkanı Sinan Öztaş – Halkla İlişkiler Başkanı Nazan Us – Sosyal İşler Başkanı Fahrettin Altunkaya – Mali İşler Başkanı

Yusuf Kıroğlu – Ekonomik İşler Başkanı Ümmühan Aydın – İlçe Sekreteri”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…