Home FOTO GALERİ İMSİAD PROTOKOL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

İMSİAD PROTOKOL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

- Guncellenme Tarihi: 9 Şubat 2018 11:44
3 min read
İMSİAD PROTOKOL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR… için yorumlar kapalı
0

İMSİAD YÖNETİMİ BAŞKAN DÜNDAR İLE BİR ARAYA GELDİ…

BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, (İMSİAD) Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti.

Ocak ayı başlarında yapılan 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında İMSİAD Başkanlığına seçilen Mustafa Andıç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’la bir araya geldi.

Ziyarette konuşan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü olan İMSİAD’ın bu dönemde de sektöre katkı verebilecek tüm kurumlarla yakın ilişki içerisinde olacağını belirtti. Kentsel dönüşüm konusunun Bursa’nın en önemli gündem maddesi olduğunun altını çizen Andıç, Osmangazi Belediyesi’nin başarılı kentsel dönüşüm çalışmalarını da yakından takip ettiklerini ifade etti.

“Kamu olmadan kentsel dönüşüm olamaz” diyen Andıç, İMSİAD olarak daha yaşanılabilir ve planlı bir şehir için üzerlerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını da söyledi.

Ziyaret için İMSİAD heyetine teşekkür eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise inşaatın önemli bir sektör olduğunu ifade etti. Şehirlerin canlı organizmalar olduğunu belirten Dündar, bu anlamda paydaş kurumlarla birlikte hareket etmenin önemine değindi. Osmangazi Belediyesi olarak STK’larla, odalarla ve sektör paydaşlarıyla her daim görüştüklerini vurgulayan Dündar, şehir yönetiminde herkesin fikrini almaya gayret gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…