Home FOTO GALERİ Osmangazi’den Afrin Harekatı’na Destek

Osmangazi’den Afrin Harekatı’na Destek

- Guncellenme Tarihi: 8 Şubat 2018 12:52
6 min read
Osmangazi’den Afrin Harekatı’na Destek için yorumlar kapalı
0
  • AK Parti, CHP ve MHP Grupları Ortak Bildiri Hazırladı
  • Mecliste Şehitler İçin Fatiha Okundu
  • Dündar: “Önemli Olan Bataklığı Kurutmak”

 

Osmangazi Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’na, tüm siyasi partilerin ortak bildirisiyle destek verdi.

 

Osmangazi Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında Afrin Harekatı’na destek mesajı verildi.

 

Ülkemizin en önemli gündeminin ordumuzun Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı olduğunu belirten Başkan Mustafa Dündar, “Emperyalistlerin, Türk Milleti’ne karşı, milli birliğimizi bütünlüğümüzü hedef alan açık veya açık olmayan çalışmaları, ülkemizi hedef alan saldırıları 15 Temmuz’da aleni şekilde ortaya çıktı. Bu millet, bir araya gelerek, bu hain işgal girişimini püskürttü. O günden bugüne Türkiye Cumhuriyeti, öncelikle devlet yapısı içerisinde temizlik yaparak hainlerden arınıyor” dedi.

 

Dündar: “Bayrağımız İnmez”

Terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin çok başarılı ve kararlı bir süreç izlediğini ifade eden Dündar, “Ülke içindeki terör örgütlerini temizleyerek sınırlarımız dışına göndermiştir. Önemli olan bataklığın kurutulmasıdır. Bu bataklıkta, Orta Doğu’da, Suriye’de, Irak’ta ve kaç ülke olduğu belli olmayan ama çağdaş geçinen dünya güçlerinin olduğunu görüyoruz. Çok açık bir şekilde terör

örgütlerine silah desteği yapılıyor. Türkiye’nin farklı uyarılarına aldırış etmediler. En sonunda ülke savunması için, ülkemizim bölünmez bütünlüğünü hedef alan terör örgütlerine ve arkasındaki güçlere karşı ordumuz, operasyona başladı. Elhamdülillah, ordumuz emin adımlarla ilerliyor. Geçtiği yerleri temizleyerek gidiyor ve gittiği yere Türk Bayrağı’nı dikiyor. Bu dikilen bayrak Allah’ın izniyle artık oralardan inmez. Millet olarak bizlerin de duası, ordumuzun muzaffer olmasıdır. Bunun için de birlik olmamız lazım. Osmangazi Belediye Meclisi olarak tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Gazilerimize şifalar diliyoruz” diyerek tüm şehitlerin ruhuna birere Fatiha okumaya davet etti.

 

Ortak Bildiri Okundu

Meclis toplantısında, AK Parti, CHP ve MHP grupları tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na destek için hazırlanan ortak bildiri okundu. CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Şenyurt tarafından okunan bildiride, “Tarihe yön veren, çağ açıp çağ kapatan, Türkiye Cumhuriyetini kuran bir neslin evlatlarıyız. Türkiye Cumhuriyeti devleti; terör örgütleri, şer odakları ve onları destekleyene emperyalist güçlere karşı tarihinin her döneminde mücadele etmiş ve bugün de olduğu gibi mücadelesine millet olarak hep birlikte tek yürek devam edecektir. PYD, PKK, DEAŞ terör örgütlerine karşı Fırat Kalkanı operasyonuyla başlayan bugün Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı, sınır güvenliğimizin sağlanması, terör unsurlarından arındırılması, ülkemiz ve bölge huzuru açısından önem arz etmektedir. Harekatın bir an önce hedefine ulaşması terör unsurlarının kökünün kazınması, bölgenin barış ve huzura kavuşması için yapılan Zeytin Dalı Operasyonu’nu sonuna kadar destekliyoruz. Bugüne kadar ülkemiz için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizin sağ salim, muzaffer olarak ülkemize dönmelerini ve ailelerine kavuşmalarını cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …