Home FOTO GALERİ Simitçiler Odası’ndan Simitli Ziyaret

Simitçiler Odası’ndan Simitli Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2018 12:30
4 min read
Simitçiler Odası’ndan Simitli Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası Başkanı Erdal Pınar ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz günlerde yapılan Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Erdal Pınar ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Bir sepet simit ile kendisini ziyaret eden Erdal Pınar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Dündar, görevlerinde başarılar diledi.

 

Hamur işini herkesin yapamayacağını ifade eden Dündar, “Gıda sektöründe her zaman aynı kıvamı tutturmak kolay bir iş değil. Ustalık gerektiren bir iş. Simit zengin fakir herkesin yediği bir besin. Bu lezzetli ürüne herkes rahatlıkla ulaşabiliyor ve günde üç öğün sofralarda yer bulan bir gıda. Sürekli farklı ürün ve lezzetlerin ortaya çıktığı günümüzde simidin her zaman vatandaş tarafından kabul görmesi sizlerin el emeğinizin karşılığıdır. Allah işinizde kolaylıklar versin. Hijyen en önemli konu. Sizlerin hijyen kurallarına uyarak üretim yaptığınızı biliyoruz. Lezzeti, kokusu ve rengi ile Bursa simidi kendini hemen belli ediyor. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası Başkanı Erdal Pınar da, “Osmangazi Belediyesi her zaman yanımızda oldu. Simit arabalarının değişmesi ve hijyen eğitimleri gibi çalışmalarda belediyemizden çok destek gördük. Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası olarak sorumluluğumuz daha da arttı. Kayıt dışı üretimin önüne geçmek için ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Bursa’da hijyen kurallarına uyan, ruhsatlı

imalathanelerin üretim yapması adına çalışıyoruz. Bursa’da sizlerin desteğiyle bu sektöre bir ivme kazandırdık. Her zaman desteğinizi arkamızda hissettik. Hissetmeye de devam ediyoruz. Vermiş olduğunuz katkılardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…