Home FOTO GALERİ ŞEHİT POLİS DUGAN’IN İSMİ KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK

ŞEHİT POLİS DUGAN’IN İSMİ KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2018 12:18
6 min read
ŞEHİT POLİS DUGAN’IN İSMİ KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK için yorumlar kapalı
0

İçerisinde internet hizmeti olan, dijital kitap içerikleri ile zenginleştirilmiş, öğrenciye dilediği zaman destek verecek olan Şehit Polis Memuru Ayhan Dugan Z (zenginleştirilmiş) Kütüphanesi İznik Kılıçaslan Ortaokulu’nda açıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı himayesinde 81 ilde “Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)” kapsamında Şehit Polis Memurlarının isimlerinin verildiği Z (Zenginleştirilmiş) Kütüphaneler hayata geçiyor.Bu kapsamda Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirilğiyle İznik Kılıçaslan Ortaokulunda Şehit Polis Memuru Ayhan Dugan’ın adını taşıyan Z Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Bursa Valisi İzzettin Küçük, Şehit Polis Memuru Ayhan Dugan’ın eşi ve evlatları, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve temsilcileri, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çetin, CHP İlçe Başkanı Asiye Çalışkan ve yöneticileri, Polis Memurları, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Şehit Polis Memuru Ayhan Dugan’ın hayatı okundu.Şehit Polis Memuru Ayhan Dugan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken 20 Kasım 2015 tarihinde Bursa da meydana gelen elim bir trafik kazasında şehit olmuştu.

Kılıçaslan Ortaokulu’nda Şehit Polis Memuru Ayhan Dugan anısına düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan 8/A sınıfı öğrencilerinden Ceren Sargın okuduğu şiirle protokolden büyük alkış aldı.Ardından günün anlamını belirten konuşmayı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Sakıp Yalta gerçekleştirdi.

Kılıçaslan Ortaokulu adına konuşmayı gerçekleştiren Okul Müdürü Orhan Gazi Kılıç da kütüphanenin hazırlanmasında emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür eti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da açıklamasında “Öncelikle Aziz Şehidimiz Ayhan kardeşimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle yaad ediyorum.Böylesine anlamlı bir çalışmaya imza atan kurum ve kuruluşları da tebrik ediyorum” dedi.

Açılış öncesi konuşmasını gerçekleştiren Bursa Valisi İzzettin Küçük sözlerine “Aziz Şehidimizin çok değerli eşi, evlatları ve çalışma arkadaşları, Milli Eğitim camiamız, kıymetli öğrencilerimiz, sevgili evlatlarımız öncelikle sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Başta manevi huzurunda olduğumuz Aziz Şehidimiz Ayhan kardeşimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle yaad ediyorum” dedi.

İznik Mehteran Derneği’nin ezgileriyle geçekleşen program kurdele kesimi ve ikramlar ile sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …