Home FOTO GALERİ İZNİK’TE ŞUBAT MECLİSİ TOPLANDI

İZNİK’TE ŞUBAT MECLİSİ TOPLANDI

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2018 14:25
3 min read
İZNİK’TE ŞUBAT MECLİSİ TOPLANDI için yorumlar kapalı
0

2018 yılının ikinci meclisi olan Şubat ayı Meclis Toplantısı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bulunan salonda gerçekleşti.

6 Gündem Maddesi,1 ek önerge ve 1 komisyon raporu ile toplanan mecliste ilk olarak Ocak 2018 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetleri onaylandı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada “Değerli meclis üyeleri, sevgili mesai arkadaşlarım. Bir meclisimizde daha sizlerle birlikteyiz. Bizler burada hep birlikte aldığımız kararlar ile ilçemizde bir çok irili ufaklı yatırımlara imza attık. İlçemizi hak ettiği konuma getirmek için birlikte kararlar aldık. İnşallah bundan sonrada ilçemizin ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarına dönük kararları yine burada hep birlikte almaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile tüm meclis üyelerimize çalışmaları, destekleri için teşekkür ediyorum.2018 yılı içerisinde de alacağımız kararların ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ak Parti Grubu adına söz alan Belediye Meclis Üyesi Süleyman Candar ise konuşmasında “Bilindiği üzere Başkanımız Sayın Osman Sargın geçirmiş olduğu rahatsızlık ve sonrasında geçirmiş olduğu ameliyatın ardından yeniden aramızda ve görevinin başında. Ben bu vesile şahsım ve grubum adına kendisine bundan sonra ki yaşamında sağlıklı, mutlu, başarılı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Meclisin 2.gündem maddesinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nün yazıları görüşülmek üzere ilgili komisyona oy birliği ile havale edildi.

Elbeyli Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama Revizyon İmar planına verilen dilekçeler oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

İmar Komisyonunda alınan kararlar rapor halinde ilgili memur tarafından meclise okundu. Meclis okunan kararları oy birliği ile kabul etti.

Mart 2018 meclis toplantısının 6 Mart 2018 Salı günü Saat 15.00’da gerçekleştirilmesi oy birliği ile karara bağlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…