Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: “YENİ HEDEFLERE HEP BİRLİKTE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ”

BAŞKAN SALMAN: “YENİ HEDEFLERE HEP BİRLİKTE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ”

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2018 14:15
5 min read
BAŞKAN SALMAN: “YENİ HEDEFLERE HEP BİRLİKTE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ” için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanlığı, ‘Hep Birlikte yeni Hedeflere’ temasıyla gerçekleştirdiği toplantı ile kuruluşundan bu yana partilerine hizmet veren AK Parti Sevdalılarını biraraya getirdi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından ‘Hep Birlikte Yeni Hedeflere’ sloganı ile gerçekleştirilen programla kuruluşundan bu yana AK Parti teşkilatlarına hizmet veren il başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyelerini biraraya getirdi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı, Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri E. Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Alinur Aktaş, AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililerin katıldığı programda İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti teşkilatlarındaki birlik ve beraberliğin gücüne vurgu yaptı.

Başkan Salman, kurulduğu günden bu yana hizmet anlayışı ve ülkenin önüne koyduğu büyük hedeflerle Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline getiren Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde gecesini gündüzüne katan AK Kadroların, daha güçlü bir Türkiye vizyonundaki yerine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Bir yanda Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyen iç ve dış kaynaklı şer odakları ile uğraşırken bir yandan ülkede 90 yılda yapılamayan vizyon projeler tek tek hayata geçirildi ve geçirilmeye devam ediyor. Eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi bir çok alanda ülkeye adeta çağ atlatılırken, Türkiye yalnızca kendi insanına değil, dünya üzerindeki tüm mazlum halklara uzattığı yardım eli ile ümmetin ve mazlumların umudu olan bir sembol haline geldi.

Bu vesile bu ülkenin bekası için, ülkemizde ve dünyada zulmün son bulması için gerektiğinde canını feda eden tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazi olanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.

İşte tüm bu gelişmeler yaşanırken, her zaman liderinin yanında olan, kendisinden, ailesinden, işinden, gücünden feragat ederek ülkesi için, şehri için taş üstüne taş koymak için her kademeden siz değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güzel ülkenin geleceği için

güzel işlere imza attık İnşallah hep birlikte atmaya devam edeceğiz. Halkımız da her seçimde defalarca sandıklarda gösterdiği gibi bunu biliyor ve bizlere güveniyor. Bu güvenden aldığımız güçle yolumuza hep birlikte emin adımlarla devam edeceğiz. ”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…