Home FOTO GALERİ Nilüfer Belediyespor’da Alper Hamurcu dönemi

Nilüfer Belediyespor’da Alper Hamurcu dönemi

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2018 13:20
3 min read
Nilüfer Belediyespor’da Alper Hamurcu dönemi için yorumlar kapalı
0

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın başına sezon sonuna kadar Türkiye A Kadın Voleybol Milli Takım Yardımcı Antreönürü Alper Hamurcu getirildi.

 

 

Nilüfer Belediyespor’un Alper Erdoğuş ile yollarını ayırmasının ardından Kadın Voleybol Takımı’nın başına gelecek isim netleşti. Nilüfer Belediyespor başantrenörlük için sezon sonuna kadar Türkiye A Kadın Voleybol Milli Takım Yardımcı Antrenörü Alper Hamurcu ile anlaştı.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın ile Alper Hamurcu imzaları attı.

Sezon başında Avrupa kupalarına katılma hedefini açıkladıklarını hatırlatan Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, “Belirlediğimiz hedefe ulaşmak için yolumuza devam ediyoruz. Alper hocamız genç yaşına rağmen tecrübeli ve çalışkan bir arkadaşımız. Alper Hamurcu’nun belirlediğimiz hedefe bizi taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

Alper Hamurcu 1983 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olan Hamurcu, Karşıkaya Spor Kulübü’nde voleybol altyapı antrenörü olarak antrenörlük hayatına başladı ve sırasıyla Genç Milli Takım, Halkbank, Eczacıbaşı Kulüplerinde görev aldı. Alper Hamurcu Türkiye A Kadın Voleybol Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve Nilüfer Belediyespor Başantrenörlüğü görevlerini birlikte yürütecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…