Home FOTO GALERİ ‘Büyükşehir’in Sultanları’ hız kesmiyor

‘Büyükşehir’in Sultanları’ hız kesmiyor

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2018 13:18
4 min read
‘Büyükşehir’in Sultanları’ hız kesmiyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, Bursa’da gerçekleştirilen maçta Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı 3-1 mağlup etti.

 

BURSA – TVF Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 16. hafta karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı 3-1 mağlup etmeyi başardı.

 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşma Bursa Büyükşehir Belediyespor’un galibiyetiyle sona erdi. Oldukça çekişmeli geçen ilk sette teknik molaya 12-11 önde giren Büyükşehir’in Sultanları, İkbal Albayrak’ın servisleriyle seri yakalayarak skoru 19-16 yaptı. File üstünlüğünü ele geçiren konuk ekip, skoru 22-22’ye eşitlese de Chorlette Leys’in sayısıyla set için servis atan yeşil beyazlı ekip, Emiliya Dimitrova’nın öldürdüğü topla sayıyı kazandı ve ilk setten 25-22 galip ayrıldı. İkinci sette ise konuk ekip direnç gösterirken, teknik molaya da 9-12 önde girdi. Büyükşehir’den Aleksandra Bytsenko’nun hatasıyla skoru 15-20’ye getiren konuk ekip bir ara rahatlasa da ev sahibi takım, Bytsenko’nun bu kez servisten bulduğu sayı ile skoru 19-20 yaparak umutlandı. Ancak İstanbul ekibi, Sabriye Gönülkırmaz’ın başarılı bloğuyla seti 21-25 kazanarak, setlere denge getirdi.

 

Heyecanlı karşılaşma

Üçüncü sete daha istikrarlı başlayan taraf Büyükşehir Belediyespor olurken, teknik molaya da ev sahibi ekip 12-10 önde girdi. Fatma Yıldırım, Leys Charlotte ve Emiliya Dimitrova ile sayılar bulmaya devam eden yeşil beyazlı ekip, baştan sona üstün gördüğü bu seti de 25-18’lik skorla önde tamamlayarak maçta yeniden avantajı ele geçirdi. Dördüncü set ise büyük heyecana sahne oldu. Teknik molaya 9-12 konuk ekip önde girerken daha sonra Büyükşehir Belediyespor, skoru dengeledi ve üstünlük sürekli olarak el değiştirdi. Dengeler son sayılara doğru da bozulmazken set de tie-break sayılarına uzadı. Leys Charlotte ile bir kez daha maç sayısı avantajını yakalayan ev sahibi ekip, bu durumu Ergül Eroğlu’nun servisiyle iyi değerlendirdi ve direk sayısıyla birlikte bu seti 30-28 ve maçı da 3-1 kazandı. Bu sonucun ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor, galibiyet serisini dört maça çıkarırken, puanını 30,200 yükseltti ve 5. sıradaki yerini korudu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş’a Gürsu’da Sevgi Seli

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu Kent Meydanı’nda binlerce vatandaş t…