Home FOTO GALERİ Bozbey’den Aktaş’a ziyaret

Bozbey’den Aktaş’a ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2018 13:31
8 min read
Bozbey’den Aktaş’a ziyaret için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Bozbey, “Bundan sonra da hep birlikte Bursa için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz” dedi. Alinur Aktaş da Bozbey’in 4 dönemdir görev yaptığını hatırlatarak “Bursa adına bilgi ve tecrübelerimizi hep birlikte kullanmayı ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aralık ayında Alinur Aktaş’ın Başkan Bozbey’e gerçekleştirdiği ve bir çok soruna ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından iki başkan, bir kez daha bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Binası’ndaki ziyarette, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Bukle Erman, Nazlı Yazgan ve Adil Kayaoğlu da hazır bulundu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yeni görevi için “Hayırlı olsun” dileğini ileten Başkan Mustafa Bozbey, “Bursa adına bundan sonra bizlere de zaman zaman görev düşecektir. Bu anlamda bizler de sizlere destek olmak istiyoruz. Sizin Bursa’yı marka şehirler statüsüne yükseltme konusunda gayretiniz olacağını düşünüyorum” dedi.

“NİLÜFER’DEN SELAM GETİRDİK”

Nilüfer’in, Bursa’nın, en fazla gelişen ve nüfus artışının en fazla olduğu ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey, “Hem gelişen sanayi hem konut sektörü açısından gelişen bir kent olarak kendi içimizde zaman zaman belki bazı sorunlar da yaşıyoruz. Neticede Bursa’nın büyüdüğü taraftayız. Nilüfer’den size selam getirdik” diye konuştu.

Nilüfer’in örnek ve lider bir kent olması hedefiyle çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ile de ortak projeler yapıyoruz. Amacımız, bu kentin ‘Yeşil Bursa’ unvanına kavuşarak, hem kamuoyunda hem dünyada isim yapmasını sağlamak. Bundan sonra da hep birlikte Bursa için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AKTAŞ: BURSA İÇİN HEP BİRLİKTE UYUMLA ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Mustafa Bozbey’i, “Bursa’nın en kıdemli başkanı geldi” diyerek karşılayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Bursa’nın daha güzel yarınlara ulaşması adına hep birlikte çalışacaklarının altını çizdi. Alinur Aktaş şöyle

devam etti: “Bazen belki tartışacağız, bazen sesimizi yükselteceğiz ama nihayetinde Bursa’nın menfaatleri için fikirlerimizi, kanaatlerimizi ifade edeceğiz. Bu noktada da çok sesliliğin zarar değil, fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yeter ki işin ucunda iyi niyet ve samimiyet olsun.”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in 4 dönemdir görev yaptığını hatırlatan Alinur Aktaş, “Tecrübeli bir isim kendisi. Benim İnegöl Belediye Başkanlığım da üçüncü dönemdeydi. İnanıyor ve ümit ediyorum ki bu tecrübelerimizi, bilgi birikimlerimizi bugüne kadar kullandığımız gibi, bugünden sonra da hep beraber kullanırız” dedi.

Başkan Mustafa Bozbey ve ekibine ziyaretinden dolayı teşekkür eden Alinur Aktaş, kendisinin de daha önce Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek genel konularla ilgili istişareler yaptığını hatırlattı.

Uyum ve ahenkli çalışmanın önemine değinen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş şöyle konuştu: “Tabiî ki seçim zamanı gelir, konular tartışılır, eleştiriler yapılır, istişare edilir ve muhalefet yapılır. Nihai değerlendirme yapacak olan halktır. Ama şuan seçilmiş kişiler pozisyonuyla uyum ve ahengin önemli olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Kendilerine ve bütün Nilüfer Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza saygı ve sevgi sunuyorum.”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaretin sonunda Başkan Mustafa Bozbey’e BUSMEK kursiyerleri tarafından yapılan el emeği ipek tablo hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…