Home FOTO GALERİ Uygulamalı Girişimcilik’ eğitimi başlıyor

Uygulamalı Girişimcilik’ eğitimi başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 26 Ocak 2018 13:43
2 min read
Uygulamalı Girişimcilik’ eğitimi başlıyor için yorumlar kapalı
0

BUSMEK ile KOSGEB işbirliğiyle Mart ve Nisan aylarında verilecek ‘Girişimcilik Eğitimi’nin ön başvuruları, 5 – 23 Şubat tarihleri arasında alınacak.

 

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) ile (KOSGEB) tarafından Mart ve Nisan aylarında verilecek ‘Girişimcilik Eğitimi’nin ön başvuruları, 5 – 23 Şubat tarihleri arasında alınacak.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan protokolle Mart ve Nisan aylarında verilecek ‘Girişimcilik Eğitimi’ için 5 ile 23 Şubat tarihleri arasında ön başvurular alınacak.

Girişimcilik kursuna katılmak isteyen kursiyerlerin, başvuru formunu doldurup bir adet fotoğrafla Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos AKKM) F Blok BUSMEK danışmaya vermeleri gerekiyor.

‘BUSMEK KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne yeni işletme açacaklar katılabilecek olup, eğitimden sonra işletme kurulacak ve iş planı KOSGEB tarafından onaylanan projelere destek verilecek. Öncelikli olarak BUSMEK mezunu ve kursiyerleri başvuru yapabilecek olup derslere devam zorunluluğunun olduğu da belirtildi. Programa katılacak olan girişimcilerin eğitimleri de 26 – 29 Mart, 9 – 12 Nisan ve 24 – 27 Nisan tarihlerinde 3 ayrı grupta gerçekleştirilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…